WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

WP-PageNavi 2.30 (Türkçe)

(11 mesaj(lar))
  • 2 ay önce canarkadas tarafından başlatıldı
  • trbozo tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. WP-PageNavi eklentisi ile; sitenizde bulunan yazılarınızı belli bir sayıda sayfalama yapabilirsiniz, yani her 10 yazıda bir sayfa gibi, eklenti fabrikatörü Lester 'GaMerZ' Chan tarafından yazılan eklentinin css dosyasını düzenleyerek temanızla uyumlu hale getirebilirsiniz..

Pagenavi

Eklentiyi siteniz/wp-content/plugins klasörüne gönderip siteniz/başlangıç/eklentiler alanından etkinleştirmeniz sonrası siteniz/başlangıç/ayarlar alanında PageNavi sekmesinden tercihlerinizi güncellemelisiniz..

Sayfalamanın görüntülenebilmesi için;

<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>

Pagenavi

kodunu temanızın footer.php veya index.php dosyasında uygun bir yere koymalısınız..

Eklentinin 2.30 sürümünü Türkçe olarak buradan (rapıdshare), buradan (divshare) indirebilirsiniz..

2 ay önce #
  2. Peki o eklenti olmadan önceki "Önceki-Sonraki Yazı" Linklerini nasıl kaldıracağız?

2 ay önce #
  3. Peki o eklenti olmadan önceki "Önceki-Sonraki Yazı" Linklerini nasıl kaldıracağız?

Güzel soru:)

2 ay önce #
  4. Önceki-Sonraki Yazı ibaresi olan kodları tema dosyalarınızdan siliniz..

1 ay önce #
  5. Hiç gerek yok çünkü eklentiyi aktifleştirince onlar otomatik kayboluyor, yani gizleniyor :D ;)

Eklentiyi kurdum. Sorunsuz çalışıyor ve süper bir eklenti!

1 ay önce #
  6. surela
    Üye

hocam ben kurdum olduda yalnız bi sorun var uzun bir çizgi oluştu o da dağıttı temayı o cizgiyi silip nasıl tek rakamları gösterebilirim.

1 ay önce #
  7. Teşekkürler canarkadaş. :) Yeni açtığım blog da sadece page navi sorunu kalmıştı ve onuda bu yeni sürüm sayesinde hallettim. ;)

1 ay önce #
  8. Güzel bir eklenti ama geçen bir tema üzerine kurduk, işin içine alt kategoriler de girince sapıtan bir eklenti. istediğimiz gibi çalışmasınıs ağlamak için nerdeyse eklentiyi yeniden yazdık...

1 ay önce #
  9. Hmmm, Sayın Akrostiş acaba yeniden düzenlediğiniz pulgin'i paylaşmayı düşünür müsünüz?

1 ay önce #
  10. canarkadas abi özür dilerim bi daha olmaz :) teşekkür ederim aynı zamanda

1 ay önce #
  11. trbozo
    Üye

bu kod koyma işlemi temaya göre değişiyor. bilginize..

5 gün önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.