WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

WP-PostViews 1.31 (Türkçe)

(11 mesaj(lar))
  • 4 ay önce canarkadas tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Eklenti fabrikatörü Lester 'GaMerZ' Chan tarafından yazılan WP-PostViews eklentisi ile; sitenizde bulunan sayfa ve yazılarınızın okunma sayısını tesbit edebilir, temanızda uygun bir yerde okunma sayılarını gösterebilirsiniz..

Postviews

Eklentiyi siteniz/wp-content/plugins klasörüne gönderip siteniz/başlangıç/eklentiler alanından etkinleştirmeniz sonrası siteniz/başlangıç/ayarlar alanında PostViews sekmesinden tercihlerinizi güncellemelisiniz..

Okunma sayısının görüntülenebilmesi için;

Temanızın index ve single.php dosyalarında:

<*?php while (have_posts()) : the_post(); ?*>

kodundan sonra,

<*?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?*>

kodunu kullanmalısınız..
    *silin

Benim temamda yerleşimi ve çıktısı şu şekilde:

postwievs

Eklenti Wordpress'in bileşen özelliğinide desteklemektedir, siteniz/ayarlar/tasarım/bileşenler alanından resimde gördüğünüz gibi en çok okunanları yan menünüzde görüntüleyebilirsiniz..

Postviewswidget

Eklentinin 1.31 sürümünü Türkçe olarak buradan (rapıdshare), buradan (divshare) indirebilirsiniz..

Eklentinin 1.30 sürümünü Türkçe olarak buradan (rapıdshare), buradan (divshare) indirebilirsiniz..

Daha fazla bilgi için buraya bakınız..

4 ay önce #
  2. Hiç gerek yoktu =)
    Bu arada eklentinin sahibine bildiriyor musun abi sen bunları. Bildir bildirmiyorsan. Teşekkür ederiz. Diğer konulara aynı dileklerimi paylaşıyorum..

4 ay önce #
  3. Hiç gerek yoktu =)
    :)
    Bu arada eklentinin sahibine bildiriyor musun abi sen bunları. Bildir bildirmiyorsan.
    Vaktim yook..
    Teşekkür ederiz. Diğer konulara aynı dileklerimi paylaşıyorum..
    Sende sağol..

4 ay önce #
  4. devrekli
    Üye

eklentileri türkçe olarak yayınlaman çok güzel, teşekkürler

1 ay önce #
  5. baba18
    Üye

Abi süpersinya

1 ay önce #
  6. benim temamda en yakın kod bu
    <*?php if(have_posts()) : ?><?php while(have_posts()) : the_post(); ?*>

bunun altına eklediğimde beyaz sayfa çıkıyor

1 ay önce #
  7. yalnızca single.php dosyasındaki belişrttiğim yere kodu eklediğimde yazıların üstünde kaç kez okunduğunu görebiliyorum.
    teşekkür ederim paylaşım için

1 ay önce #
  8. devrekli
    Üye

ben yazıların altında , kaç kere okunduğunu görmek istemiyorum. O yüzden sadece bileşenlerden ekledim. Kafama takılan soru, single.php veya page.php'e

<*?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?*>

kodunu eklemezsem eklenti doğru çalışmaz mı ? ( çalışması gerek bence? )

Bir diğer sorum ise 'en çok okunanları' gösterebiliyoruz ama bunun yanında ; 'bugun en çok okunanlar' , 'bu ay en çok okunanlar' veya 'en çok yorumlananlar' gibi bölümler ekleyebilirmiyiz ve nasıl ?

iyi çalışmalar dilerim

1 ay önce #
  9. Mesajları düzenledim; bu hatayı yapan benim özür dilerim.

Sorunuzun cevabına gelecek olursak; Söylediğinizi yapan eklenti sayfa sayaç fakat hakan bunun desteğini vermiyor artık. Zaten db üzerinde çok yorucu oluyor. Bunun yerine web tarzı kodlar kullanabilirsiniz yada postview içlerinde en iyi olanı bu kadar istatistiklik boşa zaten.

4 hafta önce #
  10. devrekli
    Üye

önemli değil, bilgilendirme için teşekkürler

3 hafta önce #
  11. Eklentinin 1.31 sürümünü Türkçe olarak buradan (rapıdshare), buradan (divshare) indirebilirsiniz..

Eklentinin 1.30 sürümünü Türkçe olarak buradan (rapıdshare), buradan (divshare) indirebilirsiniz..

Eklentinin son sürümü (1.31) Türkçeleştirlerek konuya eklenmiştir..

2 gün önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.