WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

WP-UserOnline 2.30 (Türkçe)

(16 mesaj(lar))
  • 2 ay önce canarkadas tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Eklenti fabrikatörü Lester 'GaMerZ' Chan tarafından yazılan WP-UserOnline eklentisi ile; sitenizde çevrimiçi olan üye, ziyaretçi ve arama motorlarını tesbit edebilir görüntüleyebilirsiniz, eklenti Wordpress'in bileşen özelliğinide desteklemektedir, çevrimiçi kullanıcıları ister bileşenler aracılığı ile ister kod ile yan menünüzde gösterebilirsiniz.

useronline

Yine Wordpress sayfa oluşturma özelliği ile çevrimiçi olanları bir sayfada listeleyebilirsiniz, sayfa oluşturmak için; Siteniz/yönetim/başlangıç/Yeni bir sayfa oluşturun' girin, yeni bir sayfa oluşturun, sayfaya isim verdikden sonra yazı editöründe kod (html) sekmesine geçip, [page_useronline] kodunu editöre yapıştırıp sayfayı yayımlayın..

Kod ile yan menünüzde çevrimiçi kullanıcıları görüntülemek için;

<*?php if (function_exists('useronline')): ?*>
    <*li>
    <h2*>ŞuAn</h2*>
    <*ul>
    <*li><*div id="useronline-count"*><*?php get_useronline(); ?*><*/div><*/li>
    <*/ul>
    <*/li>
    <*?php endif; ?*>

* silin

kodunu sidebar.php dosyanızda uygun bir yere eklemelisiniz..

Eklentide daha bir çok özellik bulunmakta, daha fazla bilgi için buraya bakınız..

Eklentinin 2.30 sürümünü Türkçe olarak buradan (rapıdshare), buradan (divshare) indirebilirsiniz..

2 ay önce #
  2. Anonim
    Kayıtlı değil

usta bunun türkçe olduğuna emin misin?
    ben kurdum,ingilizceydi,temadan da kaynaklanmıyor olabilir mi bilmiyorum,tema ingilizce.mümkünse kesin türkçesi olursa iyi olur,
    eylultoprağın sitesindeki eklentiyi türkçe gördüm.

2 ay önce #
  3. 100 kişiye sorduk..

Eklenti ingilizce mi?

Resimde Türkçe olduğuna göre Türkçedir: % 33
    Temanın Türkçe olması önemli değil ama Wordpress Türkçe değilse eklentide Türkçe olmaz : % 29
    Türkçedir Türkçe : % 17
    Rapıdshare veya Divshare'den indirilse Türkçe olurdu : % 12
    Olmayacak şey yok, olur mu olur : % 9

:)

2 ay önce #
  4. Anonim
    Kayıtlı değil

sen söyleme,öyle olsun neyse admin panelinden yapıldığını bile söylemez mi insan yahu...

öyle böyle senin sitendekine göre yaptım hallettim.

2 ay önce #
  5. Eklenti ingilizce mi?

Resimde Türkçe olduğuna göre Türkçe olmalı, temanın Türkçe olması önemli değil ama Wordpress Türkçe değilse eklentide Türkçe olmaz,
    Tekrar kontrol edin, Türkçedir Türkçe, benim verdiğim Rapıdshare veya Divshare linklerinden indirmelisiniz..

Emin misin..

Hiç bir şeyden emin değilim, olmayacak şey yoktur, hata yapmış İngilizcesini yüklemiş olabilirim, olur mu olur..

2 ay önce #
  6. Çevirimiçi kullanıcıları listelerken Türkçe karakterler "?" diye gözüküyor. Nasıl sorunu çözebilirim?

1 ay önce #
  7. Online Ziyaretçi sayacını kurdum çalıştırdım heh şimdi oldu derken birde baktım 3 kullanıcı online yazısına tıklayınca şu (Error 404 - Not Found ) hatayı veriyor. Sebep nedir anlayamadım. Bu konuda fazla da bilgi sahibi olduğum söylenemez.

1 ay önce #
  8. Kurulumu yeniden adım adım yapın..

1 ay önce #
  9. b en konuyu çözdüm teşekkür ederim yardımcı olanlara ancak sayın canarkadas şu kodlardaki yıldızları silinmiş olarak verseniz ve hangi temanın neresine yapıştırılacağını da yazarsanız daha aydınlanmış oluruz ve bu kadar zorlanmayız.<*?php if (function_exists('useronline')): ?*>
    <*li>
    <h2*>ŞuAn</h2*>
    <*ul>
    <*li><*div id="useronline-count"*><*?php get_useronline(); ?*><*/div><*/li>
    <*/ul>
    <*/li>
    <*?php endif; ?*>

1 ay önce #
  10. Forum sistemi yıldızları sildiğimiz zaman kodları kabul etmiyor, kodu buraya da ekledim, kodu sidebar.php dosyanızın istediğiniz yerine eklemelisiniz, dosyalarınızın yedeğini alıp deneyin, ayrıca temanız bileşenlere uyumlu ise, siteniz/başlangıç/tasarım/bileşenlerden de ekleyebilirsiniz..

1 ay önce #
  11. 2.31 sürümü çıkmış ayrıca Widget desteği var hali hazırda. Eğer temanızda widget desteği varsa eklentilerden WP-UserOnline Widget eklentisini etkinleştirip, tema bileşenlerinden side bar'a eklemeniz gayet kolay bir hal alıyor. Kodlarla uğraşmanıza gerek kalmıyor.

1 ay önce #
  12. evet tşkler ben ekledım temamda blogumda turkce ama eklentı baslangıcta turce gosterıyor tema bılesenlerıne ekledım widgetle orada ıngılızce cıkıyor :d turkcelestırecem ınsallah :D

1 ay önce #
  13. Gicik sende sağol, eklentiyi etkinleştirdikten sonra eklenti ayarlarınızı güncelleyip deneyin..

1 ay önce #
  14. tamm Hallettim cok teşekkürler. Güzel oldu :)

1 ay önce #
  15. Tüm sürümlerle uyumlu mu bu eklenti bende göstermedi, temadan kaynaklı olabilir mi?

1 ay önce #
  16. Tüm sürümlerle uyumludur, bileşenlerden eklediysen temanın bileşenleri desteklemesi gerekir, bu kodu sidebar.php dosyana elle eklediğinde görünmesi gerekir..

1 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.