WordPress Türkiye Forumları » WordPress μ

WordPress MU Türkçe dil dosyası

(32 posts)
  • 1 yıl önce wog tarafından başlatıldı
  • blog-sayfasi tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. seyahat
    Üye

senin yaptığın hata sanırım şu languages klasorunun icine sadece "tr_TR.mo" belgesini kopyalayacaksın. Daha sonrada site yönetimi tercihlerden default languageyi Tr yapacaksın.

Tarih: 12 ay #
  2. Wordpress mu için TR Dosyası çıkmadımı hâla ?

Tarih: 12 ay #
  3. Arkadaslar benim sorun biraz farklı, turkce dil dosyasını yukledim sorun yok ama karakter hatası veriyor.

Mesela hakkımızda sayfasındaki ı harfleri soru işareti oluyor.

Buna çözum nedir.

selametle

Tarih: 10 ay #
  4. Arkadaşlar, wordpress mu kurdum.
    "languages klasorunun icine sadece "tr_TR.mo" belgesini kopyalayacaksın. Daha sonrada site yönetimi tercihlerden default languageyi Tr yapacaksın." bu denileni de yaptım. siteye girişte ve admin paneline girişte şöyle diyor;

Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: gettext_reader in /home/alanay/public_html/wp-includes/l10n.php on line 65

Bu mu nasıl türkçeleşiyor. Yardımlarınızı bekliyorum...

Tarih: 10 ay #
  5. ikaarus
    Üye

yönetim tercihlerinde default language yok nasıl yapacam site admin/options a girdim böyle bir şey yok?

Tarih: 7 ay #
  6. Forum üyelerinden tasdemir05'e ulaşabilirseniz sorunlarınızı çözebilirsiniz, kendisi mu konusunda, iletişime geçenlere yardım edebileceğini söylemişti.

7. ikaarus
    Üye

nasıl iletişime geçebilirim?

8. http://www.internetdevri.com/ adresinden olabilir.

9. ikaarus
    Üye

Teşekkkür ederim peki başka bilgisi olan yokmu sitede?

10. Türkçe dil dosyasını denildiği gibi yükledim.Fakat

Site admin > options > Site Wide Settings (These settings may be overridden by blog owners)
    altında dil combo-box u gözükmüyor.Önce dosyaları atıp mu kurdum olmadı sildim mu kurdum sonra dil dosyalarını attım.chmodlarla oynadım.nette araştırdım...yok yok!Ayrıce isim.blog.com olayınıda yapamadım.doktorum nerde ? :D bilen biri bi döküman yazsın nolur yaw :(

Tarih: 6 ay #
  11. Merhabalar ben wordpress multi-userin düzenlenebilir türkçe dil dosyasını nereden bulabilirim. Yönetici arkdaşlar yardımcı olabilirlermi acaba :-) Burada verilen tr_TR.mo ları poedit programıyla açmayı denedim fakat açmıyor.

Tarih: 2 ay #
  12. normal wp Türkçe dil dosyasını kullanın, yeterli oluyor
    wpmu için ayrı bir Türkçe dil dosyasına bence gerek yok

Tarih: 1 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.