senin yaptığın hata sanırım şu languages klasorunun icine sadece "tr_TR.mo" belgesini kopyalayacaksın. Daha sonrada site yönetimi tercihlerden default languageyi Tr yapacaksın.
WordPress Türkiye Forumları » WordPress μ
WordPress MU Türkçe dil dosyası
(32 posts)-
Tarih: 12 ay #
-
Wordpress mu için TR Dosyası çıkmadımı hâla ?
Tarih: 12 ay # -
Arkadaslar benim sorun biraz farklı, turkce dil dosyasını yukledim sorun yok ama karakter hatası veriyor.
Mesela hakkımızda sayfasındaki ı harfleri soru işareti oluyor.
Buna çözum nedir.
selametle
Tarih: 10 ay # -
Arkadaşlar, wordpress mu kurdum.
"languages klasorunun icine sadece "tr_TR.mo" belgesini kopyalayacaksın. Daha sonrada site yönetimi tercihlerden default languageyi Tr yapacaksın." bu denileni de yaptım. siteye girişte ve admin paneline girişte şöyle diyor;Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: gettext_reader in /home/alanay/public_html/wp-includes/l10n.php on line 65
Bu mu nasıl türkçeleşiyor. Yardımlarınızı bekliyorum...
Tarih: 10 ay # -
yönetim tercihlerinde default language yok nasıl yapacam site admin/options a girdim böyle bir şey yok?
Tarih: 7 ay # -
Forum üyelerinden tasdemir05'e ulaşabilirseniz sorunlarınızı çözebilirsiniz, kendisi mu konusunda, iletişime geçenlere yardım edebileceğini söylemişti.
nasıl iletişime geçebilirim?
http://www.internetdevri.com/ adresinden olabilir.
Teşekkkür ederim peki başka bilgisi olan yokmu sitede?
Türkçe dil dosyasını denildiği gibi yükledim.Fakat
Site admin > options > Site Wide Settings (These settings may be overridden by blog owners)
altında dil combo-box u gözükmüyor.Önce dosyaları atıp mu kurdum olmadı sildim mu kurdum sonra dil dosyalarını attım.chmodlarla oynadım.nette araştırdım...yok yok!Ayrıce isim.blog.com olayınıda yapamadım.doktorum nerde ? :D bilen biri bi döküman yazsın nolur yaw :(Tarih: 6 ay # -
Merhabalar ben wordpress multi-userin düzenlenebilir türkçe dil dosyasını nereden bulabilirim. Yönetici arkdaşlar yardımcı olabilirlermi acaba :-) Burada verilen tr_TR.mo ları poedit programıyla açmayı denedim fakat açmıyor.
Tarih: 2 ay # -
normal wp Türkçe dil dosyasını kullanın, yeterli oluyor
wpmu için ayrı bir Türkçe dil dosyasına bence gerek yokTarih: 1 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil