WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Sitenize Video Eklemek

(3 mesaj(lar))
  • 5 ay önce tasduvar tarafından başlatıldı
  • tasduvar tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli

Etiketler:

1. Biraz uğraştırıyor ama kendi siteniz üzerinden video izletmeniz için şuradan kodları indirebilirsiniz.

Kodlardaki **** yazan yere kendi video adresinizi yazın

ayrıca aynı koddaki *** Playerı indirip kendi belirleyeceniz bir adrese yükleyin

Sitenizdeki Görüntüsü

Video dönüştürücü olarak Allok Videou kullanabilirsiniz.

En güzel tarafı videolarınızı googlepages'e yükleyin ve banvid derdiniz olmasın. (10 Mb a kadar)

Ben sitemde kullanıyorum şuradan nasıl çalıştığına bakabilirsiniz

Uyarıdaki geçikme için üzgünüm. Bu tür paylaşımların doğru olacağı kanısında değilim. Büyük ihtimal ile swf dosyasını herkes sizden çekecekdir siz ne kadar da aksini belirtmiş olsanız bile ama bu doğru bir yaklaşım değil. Swf dosyasını bulamadığı zaman yada swf dosyası değiştiği zaman sorun çıkabilir. Onun yerine wordpress için yapılmış bir sürü video yada muzik eklentisi mevcut onlara yönlendirmek daha doğru bir davranış. Konuyu bu yüzden uygun görmedim. Ayrıca bu tür bir konuda şunu örnek vermeniz daha doğru bir davranış şekli olabilirdi. [eylültoprak]

5 ay önce #
  2. ikaarus
    Üye

anladığım kadarıyla videoyu flv formatına dönüştürüp sitemize yüklüyoruz sonra kodların arasına adresi yazıyoruz bu kadar

5 ay önce #
  3. evet açıklama biraz uzun oldu galiba

Açıklamanız uzun değil kafa karıştıracak şekilde özensiz hazırlanmış bir yazıydı. Bahsedilen oynatıcı bedava dağıtılan ve tüm ayarlarının bir Sihirbaz yardımıyla yapılan şu an nette en çok tercih edilen video oynatıcıdır. Siz her nerden bu oynatıcıyı bulduysanız yada bunun yapılışını okuduysanız bazı şeyleri eksik okumuşsunuz yada biliyorsunuz. Heytbecom

5 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.