Selamun aleykum
Kendime özel custom page oluşturmak istiyorum.
mesela blogdizinim.com/sayfam.php
Bunun icin örnek sayfa kodu verebilecek varmı ?
Tşk
Selamun aleykum
Kendime özel custom page oluşturmak istiyorum.
mesela blogdizinim.com/sayfam.php
Bunun icin örnek sayfa kodu verebilecek varmı ?
Tşk
http://codex.wordpress.org/Template_Tags/wp_tag_cloud
Burada denildigi gibi mesela tag arşiv sayfası olusturdum ama hata verdi. Yani sanırım biraz da tema yapısı ile ilgili bi şey.
Temel kodları alırsam, ortada gozukecekleri halledebilirim aslında.
Şunu denedim : <?php endwhile; ?>
<?php /*
Template Name: Tag Archive
*/ ?>
<?php get_header(); ?>
<h2>Tag Archive</h2>
<?php wp_tag_cloud(''); ?>
<?php if (have_posts()) : ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<h2>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></h2>
<?php the_content('Read the rest of this entry »'); ?>
<?php endif; ?>
<?php get_footer(); ?>
Satır 5 de hata var dedi.
Yardımcı olursanız cok sevinirim.
Selametle
Öncelik ile ne sayfası olacak bu etiketleri sadece bir sayfada göstermek mi istiyorsunuz. Eğer öyle ise dışardan sayfa çekmeniz ve bu sayfaya config.php erişim vermeniz gerekli. ajax tab menü örneğinde bunun gibi birşey vardı ordaki kodları ve sayfa yapısını inceleye bilirsiniz. Simple tagging eklentisini kurup sayfalara gerekli kodu ekleyip etiketleri göstere bilirsiniz.
Yukarıda verdiğiniz kodta mavi ile gösterilen yerde hata var. Baştan alalım isterseniz.
Örnek Bir Etiket Sayfası Kodu :
Bu kodu bir metin editörüne yapıştırın, .php uzantılı olarak kaydedip hostunuzda tema dosyanızın içine yükleyin. Herhangi bir sayfa oluşturduğunuzda sayfa şablonu kısmında yukarıda yüklediğiniz dosyanın adı gözükecektir. Sayfa şablonu kısmından ilgili yeri seçerek sayfayı kaydettiğiniz zaman etiket bulutu sayfası oluşur. Sayfalar bölümünde etiket bulutunun olduğu sayfanın bağlantısına tıklayarak etiket bulutuna ulaşılabilir.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.