WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Özel Ayrı Pencere

(5 mesaj(lar))
  • 3 ay önce zeminkat tarafından başlatıldı
  • zeminkat tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhaba arkadaşlar, sanırım bu sefer başlık konusunda bende sıkıntı yaşadım,

Bir sitede gördüm ve o an kayıt etme imkanı aklıma gelmedi ama şimdi çok fazla pişmanım, Şimdi wp-lightbox eklentisini düşünün ve sitede bulunan her hangi bir link'e tıklayınca wp-lightbox eklentisinin resim çağırması gibi ayrı bir pence cağırıyordu... Düşünün ki hakkımızda sayfasını ayrı bir pencere ile wp-lightbox eklentisinin resim çağırması gibi çağırdığımızı. Sanırım bir eklenti değil yada olabilir ama bilenler varmı yada nasıl bir araştırma yapmalıyım...

Mutlu kalın

3 ay önce #
  2. Sanırım böyle birşey arıyorsun. Wordpress eklentisi olarak var mı bilmiyorum ama.

3 ay önce #
  3. Aradığın sanırım şöyle birşey..

Daha çok örnek için şöyle birşey.

Yada şöyle birşey..

Bu tür işlemleri kullanırken çok yüklenmemeye bak. Google ile diğer örnekleri inceledikten sonra akıllı bir arama oluştura bileceğini sanıyorum. Özellikle İe tarayıcılarında deneme yaparken en hafif olarak kasmdan çalıştıranı kullan. Bu tür kodlar genelde İe de kasılmalara sebep oluyor.

Tabi bunları saf html dosyası ile çalıştırmanız daha iyi olacakdır. O zaman görüntü problemi olmaz. ;)

3 ay önce #
  4. Arkadaşlar teşekkür ederim ilgi için,

@eylultoprak ilk dediğin tam benim istediğim gibi, en azından eklenti olması işimi kolaylaştırıcaktı ki, çalıştıramadım... Sitesinde de kullanım ile ilgili detaylı bilgi yok ve eklenti sayfası için yapılan yorumlarda sıkca sorulan sorular var şunu nasıl yaparım bunu nasıl yaparım gibi, benimde ingilizde bu kadar iyi olmadığı için bişey soramadım.. Zaten kullanmak istememdeki amaç, Sayfa içinde bulunan bazı yine siteye ait olan sayfaların linkleri var ve bende bunun için başka sayfaya gitmeden bu eklenti ile aynı sayfa içinde okusunlar dedim ziyaretçiler için, yani "üyelik" sayfasında yasal uyarı sayfasının link'i var oradan oraya gitmesinler istedim ama bir türlü olmadı.. Sanırım ben yine beceremedim... Kullanımı ile ilgili bilgi verebilmeniz mümkünmü, en azında resim için değil başka bir sayfayı görtermek için.

3 ay önce #
  5. Aramızda ingilizce bilenler var ise eylültoprağın ilk verdiği eklentinin sayfasındaki kullanımı ve kurulumu için yapılması gerekenleri anlatan makaleyi türkçeye çevirmeniz mümkünmüdür..?

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.