WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Wordpress Tag

(10 mesaj(lar))
  • 5 ay önce Elfcan tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. Wordpresste kaç adet tag kullanabilirm herbir konu için yani ben genelde 10,12 tane 6şar harftan oluşan kelimeler halinde tag kullanıyorum 10-12 tane koyunca hiç görmeden spam olarak algılıyor olabilirmi kaç tane kullanmam gerekir googlein bununla ilgili resmi bir açıklaması veya sizin bildiginiz birşeyler varmı

5 ay önce #
  2. meta tagdan bahsediyorsan bildiğim kadarıyla sınır 50 ;)

5 ay önce #
  3. konuya yazılan taglardan bahsediyorum etiket yani

peki mesela bir post açıyorum şiirlerle ilgili ben etikete

sevgisiirleri ' mi yazmalıyım yoksa

sevgi siirleri ' mi yazmalıyım ayrık yazdıgın zaman sitemap tanımında ortasına bir cubuk koyuyor yani söyle oluyor sevgi-siirleri

peki bunlardan hangisi dogrudur ayrımı yazmalıyız google iyiliği için yoksa birleşikmi

5 ay önce #
  4. Sanırım bizler hep yanlış yazıyoruz. Bu gün Google'da başka birşey ararken karşıma Microsoft'un orjinal sitesi geldi ve bu konu hakkında bişeyler yazmış. Etiket sistemini kullanırken birleşik yazmamız Google açısından daha iti olurmuş. Yani arada çizgi olmaz ise daha iyi olacağını söylüyorlar. Bu arada herkesin bilgisine..

5 ay önce #
  5. @Emrahca bu dediğin pek mantıklı değil. Örnek

İki seçenekli de olabilir ama ikisinide tanıyor görüldüğü gibi

5 ay önce #
  6. Herkes farklı birşey söylüyor arkadaşlar hangisi doğru bunların boşluk bırakmalımıyım bırakmamalımıyım yoksa hem boşluklu hem boşluksuzmu yapmalıyım

5 ay önce #
  7. @eylultoprak,
    Aslında bu benim görüşüm değil. Bende düşündüm mantıklı değil gerçektende. En ideali boşluk bırakmak. Ben şimdiye kadar hep bu şekilde boşluk bırakarak yaptım. Sorun olmadı şimdiye kadar.

@Elfcan,

Bence en iyi yöntem boşluk bırakman. Sistem kendisi ne yaparsa yapsın. Araya çizgi koysun. Bir sorun olmaz. Şimdiye kadar bizde olmadığı gibi..

5 ay önce #
  8. Araya - koymak her zaman daha çok işe yarar. Googe'a göre - kelimenin bitip diğer kelimenin başladığı anlamına gelir.

5 ay önce #
  9. Açıklayıcı cevaplar için teşekkürler

Peki birden fazla benzer konum var ise örneğin köpekler

ve tag köpek diyelim

Birden çok posta köpek tagını eklemem her postta aynı tag diye spam etkisi yaratabilirmi yoksa yaratmazmı

5 ay önce #
  10. Aslında bu tür soruların cevabını seo adı altında işler ile uğraşanlara sormak faydalı olur. O yüzden bu soruyu başka forumlarda aramak sanırım daha mantıklı. Wordpress dışına çıkıyoruz. Konuyu kilitliyorum.

5 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.