WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Kategoriler ve etiketler silindi

(4 mesaj(lar))
  • 3 ay önce sant9 tarafından başlatıldı
  • aykutonen tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Kategoriler ve etıketler sılındı yardım edebılırmısnız dun sorun yoktu bugun açtıgımda steyı kategorulerın ve etıketlerın sılındıgını gordum aynı ısımde yenı kategorı eklemeye çalısıyorum fakat o ısımde kategorı mevcut dıyor ama gozukmuyor neden acaba ayrıca php my admınden yedıgı yuklemeye çalısınca soyle bır hata alıyorum

Alıntı:

SQL sorgusu:
    --
    -- Tablo döküm verisi

<

--
    INSERT INTO

<

)
    VALUES ( 1, 1, 'Bay WordPress', '', 'http://wordpress.org/', '', '2008-06-16 12:03:27', '2008-06-16 09:03:27', 'Merhaba, bu bir yorumdur.Bir yorumu silmek için, yönetim paneline giriş yapın, ve yazılar için yapılmış yorumları görün. Orada yorumları düzenlemek ya da silmek için tercihler mevcuttur.', 0, '1', '', '', 0, 0 ) , ( 2, 15, 'admin', '', 'http://', '', '2008-06-16 18:08:29', '2008-06-16 15:08:29', 'deneme', 0, '1', 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14', '', 0, 1 ) ;

MySQL çıktısı:
    #1062 - Duplicate entry '1' for key 1

Lütfen burayı ve burayı okuyunuz . Konularınızı doğru bölüm altında açın. İçeriği tekrar yollayın buna göre düzenlemeyi ben yada diğer editör arkadaşlar yapacaklardır. [eylültoprak]

3 ay önce #
  2. içeriği tekrar yollayınderken daha once yollamadım kı neyı yollayacagım ayrıca konuyu yanlıs yere açtımsa ozur dılerım k.bakmayın o kdar ugrastım duzelttım bırden bıre kategorıler ve etıketler gıttı eger yardımcı olursanız sevınırım

3 ay önce #
  3. SQL hatasından ve aynı adla kategori açamamanızdan anlaşılıyor ki içerik var fakat gözükmüyor. Bütün eklentileri devre dışı bırakın. Daha sonra tek tek deneyerek etkinleştirin. Herhangi bir gizleme ekelntisi bu sorunu ortaya çıkarmış olabilir. Ayrıca varsayılan temayı kullanmanızı da öneririm.

3 ay önce #
  4. Merhabalar

Bu sorunu 1 hafta içinde 2 kere yaşadım. Birincisinde veritabanı dahil herşeyi silip sıfırdan kurulum yaptım. Siz yapmayın :) benim kaybedilecek bir verim yoktu ortada çünki.
    2. kez kurulum yaptıktan sonra herşey sorunsuz bir şekildeydi. Tema değişikliğimi yaptım herşey güzel. Ama temanın bulunduğu klasördeki image klasörüne favicon.ico resmi atınca :) aynı sorun yani kategorilerin ve etiketlerin görünmemesi sorununu tekrar yaşadım.

İnternette arama yapınca eklentileri kaldırın yada pasifleştirin, temanızı değiştin tarzı tavsiyelerden başka bir şey yoktu. bende son yaptığım değişikliği düşünmeye başladım.

Blog sayfamdaki sağ kısma bir metin alanı ekledim kısa bir hakkımda yazısı yazdım ve bir resim ekledim. bu işlemin ardından hiçbir sorun yoktu. Sonra daha önceki web sitemde kullandığım küçük bir favicon hazırlmaıştım onu siteye atıp kullanabilirim diye düşündüm. sonra o dosyayı tema klasöründeki image klasörüne attım ve siteyi açınca kategoriler ve etiketler kayıp.. favicon.ico dosyasını sildim ve şuan sorunsuz çalışıyor.

Uzun bir cevap oldu biliyorum. Umarım aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olur.

Saygılarımla...

Ayrıca kullanmasanızda üzerinde kod olarak değişiklik yaptığınız tema yada benzeri bir şey varsa onuda silin mutlaka...

2 hafta önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.