Merhabalar,
Wordpress 2.1.2 sürümünden 2.5 sürümüne geçtim. Tüm işlemleri yaptıktan sonra sıra geldi etiketleri aktarmaya. Eski sürümde kullandığım Simple Tagging eklentisindeki etiketleri, "İÇE AKTAR" ile başarılı bir şekilde aktardım. Simple Tagging'i etkisizleştirdikten sonra aşağıdaki koduda index.php'e ekledim.
<?php if (function_exists('the_tags')) { ?>
<p><?php the_tags('Tags: ', ', ', '
'); ?></p>
Fakat anasayfada etiketler gözükmüyordu. Belki temadandır diye düşündüm. Wordpress 2.5 ile uyumlu 2-3 tema ile denedim. Yine sonuç aynı. Yönet kısmından yazılara giriyorum, her yazının yanında etiket yok diyor. Ama yine Yönet kısmından Etiketlere girdiğimde gayet güzel tüm etiketleri gösteriyor. En son tema bileşenlerinden sağ tarafa "etiket bulutu" ekledim ve sayfayı yenilediğimde etiket bulutunu gördüm. Bi kaç etikete tıkladım gayet güzel çalışıyor. İşin en garip yanı örneğin etiketlerden "öss"e tıkladığımda açılan öss haberlerinin altında "etiket:....,...,..." yer alıyor. Yani her şey normal gözüküyor. Her yazının altında etiketler mevcut. Ama anasayfayı yeni bir sayafada açtığımda yada anasayfadan herhangi bir habere tıkladığımda etiketler gözükmüyor. Yaklaşık 3 gündür tüm makaleleri taradım ama sonuç yok. Eğer bu konu hakkkında bilginiz varsa lütfen yardımcı olun.
Destek sorusu değil