WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Localhost Hatası

(6 mesaj(lar))
  • 2 ay önce amatory tarafından başlatıldı
  • ecank tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. amatory
    Üye

Merhabalar,

Wordpress sürüm yükseltmesini, ilk olarak localhostda denemek için easyphp kurdum. İlk olarak sitenin tüm bilgilerini ftpden aktardım. Daha sonra sitenin veritabanını aktardım. http://127.0.0.1/ adresine girdiğimde sitenin anasayfası geliyor. Fakat herhangi bir bağlantıya tıkladığımda bunu yerel sunucada değil, sitenin sayfasında açıyor. Tüm bağlantıların localhostta olması için ne yapmam gerekiyor.

2 ay önce #
  2. amatory
    Üye

Bu arada tamba2 sitesindeki "Change 'site_url' and 'home' values" başlığında anlatılanları yaptığımda da localhostta aşağıdaki hatayı alıyorum

Not Found
    The requested URL /turkiye-maci/ was not found on this server.

Apache/1.3.33 Server at 127.0.0.1 Port 80

2 ay önce #
  3. Kalıcı bağlantı yapsını değiştirin.

2 ay önce #
  4. Kalıcı bağlantıyı değiştirmeden de bunu çözebilirsiniz. Yapmanız gereken şey localhost üzerinde htaccess çalıştırmak için gerekli olan ayarları yapmak.
    Buradaki yazı işinizi görür sanırım.

2 ay önce #
  5. amatory
    Üye

tşk ederim

2 ay önce #
  6. ecank
    Üye

aynı sorun bende de mevcut.
    localhost uma önce ftp den tüm dosyaları aktardım. ardından wordpress database lerimi aktardım. siteye giriş yapıyorum, anasayfa açılıyor. fakat herhangi bir kategoriye veya bir başlığa girmek istediğimde:

Not Found
    The requested URL /wordpress/category/alfabetik-siralama/a/ was not found on this server.

Apache/1.3.33 Server at localhost Port 80

hatasıyla karşılaşıyorum.ErhanK senin verdiğin adresteki işlemleri yaptım ama genede düzelmedi. Yardımcı olabilecek biri var mıdır?

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.