WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Anasayfa'da 1 Başlık Görüntüleniyor

(7 mesaj(lar))
  • 3 ay önce HasanDeniz tarafından başlatıldı
  • HasanDeniz tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. HasanDeniz
    Üye

Merhaba,

Anasayfa'da görüntülenen başlık sayısını değiştirmek için bir eklenti olduğu bahsedilmiş forumda. Fakat eklentinin indirme linki kırık olduğu için eklentiyi indirip kuramadım. Yönetim panelinde "Okuma" ayar menüsünden de "10 başlık görüntüle" olarak ayarlı olmasına rağmen Anasayfa'da sadece bir başlık görüntüleniyor. Bunu en az 5 başlık yapabilmem için ne yapabilirim?

Bir de Anasayfa'da konulara eklediğim video, resim, müzik gibi medya dosyaları görüntülenmiyor; anca konunun içine girdiğinde görebiliyor ziyaretçi. Yönetici panelinden bakındım fakat bununla ilgili bir ayar bulamadım. Diğer Güncelere bakıyorum onlarda bir sorun yok. Sorun ne olabilir?

The Morning After temasını kullanıyorum, temayla ilgili bir durum olabilir mi?

Teşekkürler.

Forum da soru sorulurken nasıl davranılması gerektiği hakkındaki önerileri okuyun. Forumda Sıkça Sorulan Sorular kısmına bakın. Ayrıca şurdaki uyarılara da ikkat edin[eylültoprak]

3 ay önce #
  2. Anasayfa'da görüntülenen başlık sayısını değiştirmek için bir eklenti olduğu bahsedilmiş forumda.

yakupgov hocamızın paylaştığı bir eklenti aradığınız eklenti, konuya kendi sitesindeki ilgili sayfadan ulaşabilirsiniz, ayrıca forum'da şu konuda tartışılmıştı. Kolay gelsin.

3 ay önce #
  3. Yaşadığınız problemlerin tamamı sanırım temanızla ilgili. Temanızın adresini verirseniz kontrol edebiliriz. Resim, video vs. çıkmaması tema içerisinde ana indeks dosyasında yazıların özetinin gösterilmesi şeklinde kodların bulunmasıdır.

3 ay önce #
  4. HasanDeniz
    Üye

Temada bir de Türkçe karakter hatası olduğuna dair konu açmıştım fakat silinmiş. Neyse, ona da burdan bir çare arayalım.

Uyarıları okumaya orda belirtilen linklere bakmaya çalışın. Silinmedi konunuz yukardaki uyarı mesajında incelemeniz gereken bir mesaj olduğunu belirttim. Lütfen tekrarlamayın. Ayrıca Sık Sorulan Sorulara bakarsanız sorunuzu çözeceksiniz. Yok bakmam liste gayet uzun diyorsanız devam edin arkadaşım. [eylültoprak]

Sitemin adresi aşağıda.
    http://www.cepde.net/v2/

@zeminkat

Verdiğin eklentiyi inceledim, kurdum ve denedim. Fakat yine anasayfada 1 başlık görüntüleniyor. Kategorilerde sorun yok.. Bir de hala bu anasayfada ve kategori içindeki başlıkların özetlerinde resim, video .. vs. medya öğelerini görüntüleyemiyorum.

3 ay önce #
  5. Başka temada bu sorunları yaşamıyorsan hiç bekleme temanı değiştir derim... Ana sayfadaki ileti sayısını eklenti bile olduğu halde değiştiremiyorsan, bu beni aşar ama mutlaka ilgileneceklerdir.

3 ay önce #
  6. Temanız çok özelleştirilmiş bir tema. Pek kullanabileceğinizi ya da adam edebileceğinizi sanmıyorum. Temanızdaki home.php dosyasında yapılan işlemleri incelerseniz belli kategorideki son yazıyı ana sayfada göstermeye çalıştığını görebilirsiniz. Benim de tavsiyem temayı değiştirmenizdir.

3 ay önce #
  7. HasanDeniz
    Üye

İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar. Temayı değiştirdim.

eylultoprak da biraz kızmış gibi. Kusuruma bakmasın artık. :)

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.