WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Openbook temasında SmoothGallery

(8 mesaj(lar))
  • 2 ay önce bybart tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Openbook temasında SmoothGallery özelliğini çalıştırmak için ne yapmam gerekiyor acaba?

Demo ve download linkte var. Üst kısımdaki slayt resim efektini nasıl çalıştırabilirim acaba?

http://hackwordpress.com/free-magazine-wordpress-theme-introducing-openbook/

2 ay önce #
  2. Bir şeyi eksik yazmışsın.

Demo, tema kurulum ve download linkte var. Aynen açıklamlarda şöyle yazıyor:

1 Tema kontrol panelinden featured category ID bölümüne galeride çıkmasını istediğiniz kategori nosunu yazıyorsunuz.

2 Eğer isterseniz başka kategori nolarıda ekleyerek farklı kategorilerinde bu galeride yazılarının görünmesini sağlayabilirsiniz.

3 Ayarları kaydettikteyi unutmayınız.

4 Yazı yaz ekranına gelip yazısnızı yazdıktan sonra Özel alanlar "Custom Field" bölümüne gidip aynen gerekli alanları aşağıdaki gibi doldurup Özel Alan Ekle tuşuna basmanız ve bu içeriğin eklendiğini görmeniz gerekiyor.
    Anahtar ------------------------------ Değer
    featuredimg ----------------- galeride güzekecek ve o yazıya ait olacak resmin tam adresini giriniz.

* smooth galerinin özelliğidir: ekleyeceğiniz resim 600*250px olmalı daha büyük eklerseniz kırpma uygulanır küçük eklerseniz arkaplan rengi gözükür. Belirtilen ölçülerde resim eklemeye dikkat ediniz.

5 Görüldüğü gibi bedava bir tema ve sizlerden tek istediğim alt bölümde yer alan ve bu temanın yapımcısının adını - bağlantısını silmeyiniz.

aynen bunlar yazıyor...

NOT: Arkadaşlar ingilizcem yok. Sitedeki Anlatımda galeri bölümünü nasıl kullanacağımı açıklar mısınız? diye yazmanız yeterli. Bu mesajda sanki öyle bir açıklama yokmuş gibi yazılmış..

2 ay önce #
  3. Tamda ben yazakdım :) Neyseee artık..

2 ay önce #
  4. anahtar_____________değer kısmı var ama featuredimg diye bir kısım yok garip...

2 ay önce #
  5. yorumsuz

2 ay önce #
  6. Yorumsuz diye yorum yapmakta ne oluyor sayın editör. Sorduğum sorular saçma geliyorsa, uğraşmıyorsun diyorsanız, nasıl yapılır bilmiyorum ondan soruyorum.Bu yazıda sizde belirtmişsiniz bu forum sayesinde çok şey öğrendiğinizi. Bende bilmediğim bir şeyi sordum çok mu? Wordpress ve temaları hakkında daha önce de birşeyler denedim ama yapamadım. Temayı yapana sor deseniz de makbuldür ama bu nedir?

2 ay önce #

7. resimde gözüken 1 yazan yere yani Anahtar kısmına featuredimg yazacaksın yanındaki Değer kısmına ise o resmin tam adresini yazacaksınız ve Özel Alan ekle tuşuna basacaksınız.

2 ay önce #
  8. Sayın üye.. araştırmacı ruhunuza tecrübe'de katınız..

Zaten sizin ki bir kaç kişi daha var böyle sayın editör.. Editör falan değiliz arkadaşım biz. Arkadaşın adı heytbecom bu şekilde ifade edin.

YAzıyla da aynısını yazmış.. Hiç bilmiyor olabilirsiniz ama en azından söyleneni yapın sonuçda Türkçe Wordpress kullanıyorsunuz ben de bugnu deneyerek buldum okuyarak bile değil ki tema yayımcısının oku beni dosyasını size heytbecom çevirerek iletmiş. En azından şu forumda özel alan nedir deseniz en az 10 başlık çıkar google'a sorsanız daha çok Türkçe kaynak çıkar. Anlıyoruz bize soruyorsunuz ama siz bunu öğrenip gideceksiniz. Sizin gibi başka biri gelecek oda bunu sorup gidecek. Bir yıldır şu forumdayım bana heytbecom, canarkadaş ve benim dışımda şu sorduğunuz sorulara bir başka cevap veren çıksın ya..

Ondan sonra sizin gibi birileri çıkıp böyle sayın editör edaları ile bir sitemle geliyorsunuz. Evet heytbecom bu forumdan çok şey öğrendei bende çok şey öğrendim tek sebep'i SİZİN GİBİLERİN HİÇ BİR ARAŞTIRMA YAPMADAN GELİP BİR ŞEYLER SORMASI VE BİZİM ARAŞTIRMA YAPMAMIZ.

BENİM ŞUAN BU FORUMA ATTIĞIM 2000 MESAJDAN FAZLA KONU, DİKKAT EDİN KONU VARDIR.. GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN BİRAZ ELİNİZİ KALBİNİZE KOYUN VE ŞU ÇÖP BAŞLIĞI ALTINDA TUTTUĞUMUZ GEREKSİZ MESAJLARI BİR İNCELEYİN.

** Büyük harf genelde kullanmam.. tek sebepi daha dikkat çekiçi.. Bağırmak yada sesimi yükseltmek değil.

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.