Merhaba arkadaşlar. Etiketlerin gösterimi siteden kaldırmak istiyorum.Zaten sitemap ile indexletiyorum ve sayfalarda görünmesine gerek yok diye düşünüyorum.( inşallah yanlış düşünmüyorumdur? )
Single.php, aramalardan ve anasayfadan rahatlıkla kaldırdım ama site.com/etiketler/... sayfası temanın hangi dosyası oluyor bulamadım ? Bu sayfayı nereden düzenleyebilirim ? Veya Burada göserilen etiketlerin boyutunu nasıl küçültebilirim ? (css ye baktım ama tagla ilgili bişey yok )
not: Daha önce aynı konuyu açtım ama kitlenmiş.Ben sadece ../etiketler.. sayfasını nereden değiştirebiliriz diye sordum ama sanki wpyi baştan kodlanmasını istemiş gibi ahiret soruları sorulmuş.
Sorduğu sorular ile çelişkiler var.
Not: Hiçbir bilgi vermeden sana nasıl yardımcı olacağız. Temanın adı yok.
Yukarıda sorunu zaten anlattım.Zaten temalarda çok farklı dosyalar yok ve genelde birbirlerine benzer. single.php den arama sayfasından bahsettim.Nasıl bir tema olduğunu tahmit etmek zor değil.Aşa yukarı her tema aynı dosyalardan oluşuyor.Hem temanın adını bilsen ne değişecek ? Single.php, aramalardan ve anasayfadan kaldırdığımı söylemişim daha başka nerede bulunabilir bu etiketler diye soruyorum ?
Etiketleri kaldıracaksan neden yazı ekranında etiket bölümünü dolduryorsun.
Siz yazı ekranında etiket bölümü doldurduğumu biliyor isen benim bahsettiğim siteyide biliyorsun demektir.Haliyle kullandığım temanın default tema olduğunu görmüş olman gerekiyor.( kullandığım kodlarıda anlamış olman gerekiyor ) Yani neden gereksiz sorular soruyorsun ? ve bana yardımcı olmak istiyorsanız ,soruma odaklanmak yerine neden 'etiket bölümünü dolduryorsun' diye hesap soruyorsunuz?
Hangi etiket sistemini kullanıyorsun. Etiket bulutu için kullandığın kod nedir.
Ben etiket bulutu ile ilgili bişeyden bahsetmedim.zaten sorunda o değil.Çok da yardımcı olacaksa widgets özelliğiyle ekledim.Ben etiket sayfalarındaki yazılarda görünen etiketler : kısmını kaldırmaktan bahsediyorum siz sidebara eklenen etiket bulutundan !!! Kullandığım kodun ne önemi var ? Ve eklemekten değil kaldırmaktan bahsediyorum.Zaten birçok sayfadan kaldırdığımı söylemişim.
Aslında wpden anlayan arkadaşlar için fazla bilgi bile verdim:) Tek soru tek cevap bile yeterli .
site.com/etiketler ...sayfasını wp de hangi sayfadan düzenlenebilir ?
Cevap: comment.php dosyası gibi :)
Lütfen konu kitlemek için ufak bahaneler bulmayın.Eğer konunun eksik bilgiler verdiğini düşünüyorsanız gereksiz sorular sormadan ve konuyu kitlemeden bunu yapabilirsiniz.Kaldı ki bir çok arkadaşımız öyle yapıyor.Şimdiye kadar böyle bişeyle karşılaşmamıştım :( Konu kitlenmek yerine yardımcı olmaya çalışılıyordu.!!!Yani bu konuda ; itici bir şekilde cevap verip konuyu kitlemek yerine , eksik görülen bilgiler sorulamaz mıydı ?
İyi Çalışmalar
kilitli