WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Son yazıları başka bir blogda gösterme

(5 mesaj(lar))
  • 5 ay önce BiRVaRBiRYoK tarafından başlatıldı
  • BiRVaRBiRYoK tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. İyi günler arkadaşlar. Yapmak istediğim (ancak yapamadığım) şeyi başlık gayet iyi açıklıyor.
    alanadi.com da bulunan blogdaki son yazılarımı aaa.alanadi.com daki diğer bir blogda göstermek istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim?

--Eğer birde oluyorsa o yazılardan (örneğin) ilk 50 karakterini çekebilir miyiz?

5 ay önce #
  2. Rss ile yazıları çekin en basiti bu.. rss_expert_rss kodu işini görecekdir. Diğerlerini de kullanabilirsin.

Yada bileşen kullanıyorsanız rss ile diğer blog'a yazıların çekileceği adresi göstere bilirsiniz.

5 ay önce #
  3. @eylultoprak,

Bu rss dışında, Şöyle birşey yapmam mümkğnmüdür acaba..?

Mesela benim sitemdeki örneğin şiirler kategorisinden bir şiir yada bir iki şiir başka bir sitede yayınlansın, bir nev-i sitene ekle olayı... Yani bunu son eklenen yazılar olarakta olabilir ama isteğen kendi sitesinde kalemkurusu'nda ki istediği kategoriden yazıları yayınlayabilmeli. Acaba bu şekilde bir şeyler yapmak mümkün'müdür. Günlük burç - Döviz kuru - Hava durumu gibi mesela

5 ay önce #
  4. :S Bunun için özel bir eklenti yazılması gerekli sanırım. Ama rss kopyalayan eklentiler mevcut tek sorunu her sunucu da tam anlamı ile çalışmıyor. :)

Bir de şöyle birşey yapılabilir. E-posta ile yayımlama özelliğini karşı blog aktif etsin o mail adresini bilin yayımlanasını istediğinizi yazıları oraya atın tabi seçme hakları yok :)

Bunun dışında başka birşey olur mu bilemiyorum olacağınıda açıkcası düşünmüyorum :)

5 ay önce #
  5. @eylultoprak
    İlgilendiğin için teşekkür ederim. Bir şey daha soracağım, bu rss_expert_rss eklentisinde dediğim gibi yazının ilk 50 karakterini filan çekebiliyor muyuz?

5 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.