WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Kayıtlı kullanıcılara toplu mesaj

(39 posts)
  • 1 yıl önce death tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Sitedeki kullanıcılara toplu olarak mesaj atmak icin bir eklenti var mıdır?

Tarih: 1 yıl #
  2. Gfx
    Üye

Bunlardan biri işine yarar mı? (ben hiç birini kullanmadım)
    http://codex.wordpress.org/Plugins/Mail

Tarih: 1 yıl #
  3. sonysinger
    Üye

Şu an gerçekten en çok ihtiyaç duyduğum eklentilerden birisi toplu mail gönderebileceğim bir eklenti. Arkadaşın verdiği linkte bir çok eklenti var ama, İngilizce kıt olunca anlayamadım hangisi tam olarak ne iş yapıyor.
    Bildiğiniz mail konusunda güzel eklentiler varsa, isimlerini alabilir miyim bir iki cümlecik açıklamayla.

İçimden bir ses şimdi eylültoprak gelecek ve shift-this'ten bahsedecek diyor :D

Tarih: 12 ay #
  4. dur bi eklenti vardı ya bulucam biraz bekle shift-this başka şey için.

5. sonysinger
    Üye

Eline sağlık eylültoprak, ah bir de açıklamalar Türkçe olsa da anlasam hangisi ne iş görüyor. Bir iki cümle ile açıklaman mümkün mü? Yoksa bunların hepsi de toplu mail göndermeye mi yarıyor. Yok mu farkları hiç?

6. sen ilkini dene bir bence olmazsa bende kurar beraber bakarız :)

7. şunu dener misin?

8. Fiorito
    Üye

peki yorum yapanlara mail atabilirmiyiz

9. buyrun oda burda

10. sonysinger
    Üye

Eylültoprak denememi istediğini denedim. Mailin gönderildiğini iddia ediyor ama nafile. Anlayamadım neden.

11. kayıt olurken mail sifrene geliyor mu?

12. sonysinger
    Üye

Neyi kast ettiğini anlayamadım.

13. eklendinin çalışması için phpmail eklentisinin olması gerekli diye bir şey okudum ya bunu kurman lazım yada şöyle söylim wordpress 2.2 kur :)

14. sonysinger
    Üye

Sözü burada geçtiği için suryorum, 2.1 kullanıyorum ben şu an 2.2 ye geçmenin artıları nedir. Yani önemli bir artısı yoksa phpmail eklentisini de kurayım ve devam edeyim, önemli artıları varsa (hız, güvenlik vs...) 2.2'yi deneyim.

15. http://www.wordpress-tr.com/wordpress-22-turkce/
    http://www.wordpress-tr.com/wordpress-22-getz/

daha hızlı daha verimli daha kullanışlı olduğu söyleniyor.. kurulumda hata ile karşışan.. belirtmek istedim.

16. eylul merhaba ben serdarzini.. baktşnmş siteye sonund ahallettim.. bu arada bu toplu mesaj banada lazim yardimin icin tskler..

17. eylül değil eylültoprak :)

valla uğraşıyoruz serdar başarırsak yazacağız buraya hayırlı olsun siten..

18. teşekkür ederim.. ayriyetten iykide varsin.. ya bide hasan nickli yoneticeye desekte benim serdarzini nin engelini kaldirsa tmm okudum forum kurallarini....

19. sen şu forum kurallarını bi daha oku.. sonra bu istediğini bir daha düşün :)

Bu konu için RSS beslemesi

Cevapla »

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.