WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Yazı içerisine alan açmak

(12 mesaj(lar))
  • 3 ay önce ibrahim tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. ibrahim
    Üye

örnek

Yukarıdaki örnekte olduğu gibi yazılarımızın herhangi bir yerine bu şekilde tabloları nasıl ekleyebiliriz? Temamızdaki css ile mi yapılan bir şey yoksa nasıl yapılır :)
    Mutlaka yukarıda olduğu gibi değil, içerisine mesela yazıdan önemli bir parça da eklenebilecek bir alan oluşturmak istiyorum. Ne önerirsiniz.

3 ay önce #
  2. Aslında tam istediğim olay, bu aralar çok sık soru sormaya başladığım için bana kızıcaklar diye konu açmıyorum (: isabet oldu, bende bunu çok istiyorum ve bunu yapamadığım için ikinci sidebar yapma yoluna girdim single.php tıkladığında gelecek olan 2.sidebar da yazı ile bilgileri vermek gibi... Konu çok iyi oldu, benim için açılmış sanki..

3 ay önce #
  3. Aynısı Hakan Demiray'ın blogundada var. :D Güzel bir şey bence hoş da görünüyor.

http://www.dmry.net/gule-gule-nero

3 ay önce #
  4. ibrahim css ile yapılıyor. tabiyki buna uygun temanında css dosyalarının düzenlenmesi gerekiyor.Ayrıca o yazıya ait değişik özellikleri o bölümde gösterilebilmen için o bölümün wordpress loop içersinde olması gerekiyor.

zeminkat, soru sorulmasına kızmıyoruz sende biliyorsun. Sadece iddaa oynamayı sevmediğimizi söylüyoruz. :)

3 ay önce #
  5. Benim hatırladığım bir tema var aynı bu şekilde free bir temada, onu bulabilirsem iyi olur, çok fikir verecektir..

3 ay önce #
  6. ibrahim
    Üye

örnek verebilir misin heytbe abi? yani css ile nasıl yapılır, çünkü benim bahsettiğim alan loop içerisinde bir yerde ve loop tanımı aslında temalarda pek de karışabildiğin bir alan değil sanırım ve galiba.

3 ay önce #
  7. evet buldum temayı, bu tema işinize çok yarıyacak.. indirip incelemenizde fayda var

3 ay önce #
  8. Barış bravo vallahi.

ibrahim,
    heytbe abi? ne demek! heytbecom yazman yeterli.

* Wordpress kullanıyorsunuz artık bu basit terimleri öğrenin. wordpress.org'a girip loop yazmanız yeterli..

3 ay önce #
  9. ibrahim
    Üye

Zeminkat, teşekkür ederim. Bu tema işime yaracak.
    Heytbecom heyt be falan der gibi bir halin vardı ondan dolayı abi dedim. Demez olaydım.

3 ay önce #
  10. ibrahim
    heytbe abi garip geliyor? takma adlarımızla hitap ediyoruz zaten birde üstüne abi gelince iyice garip oluyor. :)
    * kızma gibi bir dururm olduğunda direkt kitliyorum konuyu o nedenle bu konu açık olduğuna göre ortada kızma gibi bir durumda yok.. :)

3 ay önce #
  11. beyler, kendi sitemde bişey denemiştim, hala yayında, http://www.travego.org/ sağ üstte bir menü dizisi var.
    istenilen linkler bir şekilde HTML ile hazırlanıp index.php ye ve page.php ye entegre edilerek kullaılabilir diye düşünüyorum. yada bir çözüm yolu da yine index. ve page.php lerin içindeki kodları tablo içine alıp sağ tarafına da html ile hazırlayacağımız menüyü eklesek her postta ve sayfada çıkar?

3 ay önce #
  12. bu işlem için cssye 1 satır kod yazıyorsunuz işlem tamamlanıyor. Bu kadar uğraşmanıza gerek yok. zeminkat'ın sitesi için hazırlamıştım. Oradan bakabilirsiniz.

travego, sitenizde böyle bir bölüm bulunmuyor. Zaten aynı özelliği taşıyan bir temada yukarıdaki mesajda verilmiş. İsteyen olursa indirir temayı kodları alır içinden kullanır. Yani ortada sorun yok. Çüzümüde mevcut.

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.