WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Aynı mail ve kullanıcı adı ile üyelik

(9 mesaj(lar))
  • 3 ay önce akrostis tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Wp 2.3.2 kullanıyorum ve şunu fark ettim ki, aynı kullanıcı adını, aynı e-maili yazsanızda üye olarak kabul ediyor. Hiç bir kontrol yapmıyor mu, daha önce üye oldunuz olmadınız gibi.

3 ay önce #
  2. 2.3.2 Wordpress'i buraya attım, tüm dosyaları sunucuya tekrar bir gönder bakalım, olmadı sürüm yükseltmen iyi olur, zira araya çok sürüm girdiğinde sürüm yükseltmede ve yeni eklentilerin kullanımında sorun oluyor, ama; sürüm yükseltirsen 2.3.2 den bir üstüne, sonra bir üstüne şeklinde sürüm sürüm :) son sürüme geçmelisin yoksa; birden en üst sürüme geçince hata oluyor, yükseltme için eski sürüm Wordpress'ler lazım olursa bende var..

3 ay önce #
  3. Dün akşam gözümü karartıp 2.5.1 sürüme geçtim. Ne zamandır planlıyordum zaten ama geçenlerdede başıma gelen, header.php dosyası içine yabancı kimyasal ilaç isimleri ve spam linkler içerek bir kod bloğu konması olayını dün tekrar yaşadım. Bu böyle olmaz dedim, 2.5.1 e geçtim. Bu yaşadığım şeyin bir worpress açığı olduğunu düşündüğüm için bunu yaptım ama zaten son sürüm kullanmak her zaman daha iyi. Serverım daki header.php dosyasına iss in yazma yetkisini kaldırdım, nasıl yapıyolar anlamıyorum.

Ben sizin dediğiniz gibi sürüm sürüm değil, direk 2.5.1 e geçirdim bir sorun yaşamadım 2 tıklamada bitti. Yedeklerim vardı gerçi, o yüzden kararttım gözümü :) Eklentilerden korkuyordum bir tek wp-captcha eklentisi çalışmadı, üye olurken hata veriyor. sizin bildiğiniz şöyle güzel 2.5 uyumlu bir captcha eklentisi varmı? Captcha 2.6 yı indirdim şimdi bir denicem ama sizinde öneriniz varsa çok sevinirim.

3 ay önce #
  4. Her derde deva..

3 ay önce #
  5. Bu eklentiyi daha öncede burda görmüştüm ama kurmamıştım. Şimdi sen bir daha önerince artık kurma zamanı geldi demek ki :) Şu email-users eklentisininde 3.1.3 sürümü çıkmış güncelleyin diyordu, eskisini kapatıp yenisini kurdum hata verdi.

Fatal error: Cannot redeclare mailusers_init_i18n() (previously declared in c:\Inetpub\vhosts\mutfaksirlari.com\httpdocs\wp-content\plugins\email-users\email-users.php:49) in c:\Inetpub\vhosts\mutfaksirlari.com\httpdocs\wp-content\plugins\email-users\email-users.php on line 48

baktım olmuyor sildim, eskisini koydum şimdi eskiside etkinleşiyor ama yazılar içinde gönderme butonu çıkıyor e-mail için gözükmüyor şimdide. Eklentinini sahibine mail attım. Yukarda bahsettiğim aynı e-mail ve kullanıcı adı ile üye olunmuş mailler varsa databasede, bundan yeni sürüm etkilenmişyor olabili rmi? Çünkü hatada redeclare mailusers falan diyor. Yada daha öncekinden databasede kalan tablelarımı temizlemek lazım, daha önce karşılaştınız mı bu sorunla?

3 ay önce #
  6. Kelliğe kesin çözüm :)

* İdda ediyorum bu konunun ilerde pr değeri çok yükselcek :)

Şu email-users eklentisininde 3.1.3 sürümü çıkmış güncelleyin diyordu, eskisini kapatıp yenisini kurdum hata verdi.

Bazen elle güncellemek gerekli. Otomatik güncelleme bazı eklentilerde hataya sebep oluyor.

3 ay önce #
  7. Saol eylül eklentiyi kurdum, ilk başta buda biraz hata veriri gibi oldu ama sonra toparladı :) Yalnız email-users eklentisine göre çok eksikleri var gibi geldi bana. Bir çok ayarı eksik gibi, smtp üzerinden mail göndermiyor sanırım, ayrıca gönderici adını ve e-mailini dğeiştiremiyorsun. en önemlisi ben mi göremedim, yoksa başka bir yerdemi duruyor bulamadım, var olan bir yazının e-mailini atmak için bir buton gelmiyor yazı düzenleme sayfasına. E-mail users ta bir yazıya girdiğinde içinde kocaman bir buton var bu yazıyı mail at diye tıklıyorsun, kimlere gideceğini seçip, gönderici adını, mailidi dğeiştirebiliyorsun ve özet olarak gönderiyorsun. subscribe2 yazıyı yayınlarken mi gönderiyor? Örn: yaz bölümüne geldiğimde orda e-mail bağlantısı var ama o boş bir form açıyor. Neyi yapamadım ben ? :)

3 ay önce #
  8. Bazen elle güncellemek gerekli. Otomatik güncelleme bazı eklentilerde hataya sebep oluyor.

Ben zaten elle güncellerim hep, hiç otomatik güncellemeyi kullanmadım. eklentiyi etkinsizleştirdim ve sildim. sonra yerine yeni sürümü koyarak etkinleştirdim. Elle güncellemekten kastettiğin buysa, bişeyler yanlış gidiyor.

3 ay önce #
  9. smtp üzerinden mail göndermiyor sanırım

Gönderiyor.

ayrıca gönderici adını ve e-mailini dğeiştiremiyorsun

Yapabiliyorsun.

var olan bir yazının e-mailini atmak için bir buton gelmiyor yazı düzenleme sayfasına.

Tarayıcı ön belleğini temizle ve bu yaznın kalanını oku.

subscribe2 yazıyı yayınlarken mi gönderiyor?

Buda seçenkleri arasında.

yaz bölümüne geldiğimde orda e-mail bağlantısı var ama o boş bir form açıyor. Neyi yapamadım ben

Kurulumu :)

Şurdaki dosyada sadece dil dosyasını alıp kullan.
    Şurdanda ayarlar sayfasına erişe bilirsin.
    wp-admin/options-general.php?page=subscribe2/subscribe2.php

Bu arada bu konu çözüldüyse kilitliyorum. Diğer sorun ile ilgili başlık açmısınız..

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.