WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Share This eklentisi yeni pencere ?

(3 mesaj(lar))
  • 2 ay önce devrekli tarafından başlatıldı
  • devrekli tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. devrekli
    Üye

Merhaba arkadaşlar.Uzun zaman önce host değişikliği yapmıştım ve o zamandan beri Share This eklentisini kullanmıyordum.Dün kullanmak istedim ama eklenti yeni pencere açılıyor.Eskiden küçük bir menü şeklinde açılıyordu.Bir türlü menü şeklinde açtırmayı beceremedim.

-Belki kodlarda bir bozulma olmuştur diye eklentiyi burdan yeniden indirdim ve denedim.yine olmadı.

- 1.5 versiyonunu denedim yine olmadı.Son versiyon istediğim gibi değil.O yüzden onu kullanmak istemiyorum.Klasik versiyonlar hoşuma gidior.

-Ben 2.3 versiyonunu kullanıyorum.bundan önceki versiyonlarda prototype.js dosyası atılması gerekiyormuş.Bu dosyayı kontrol ettim zaten vardı ama yeniden attım yine değişen bişey olmadı.

-otomatik eklemeyi iptal ettim ama yine değişen bişey olmadı.

Başka ne Yapmalıyım ? Bu sorunu nasıl Çözebilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.iyi çalışmalar

2 ay önce #
  2. Aşağıdaki adreste soru cevaplanmış ayrıca 1.3 sürümünün İE 7 ile uyumlu olmadığı belirtilmiş.

http://support.sharethis.com/publishers/publishers-faq/troubleshooting/48

2 ay önce #
  3. devrekli
    Üye

ben zaten 1.4 versiyonunu kullanıyorum.ama ilgilendiğin için teşekkür ederim.Bu sorunu çözdüm.Sorun eklentinin birinden kaynaklanıyormuş(iletişim eklentisi) Bir eklentisin sharethisi etkileyeceği hiç aklıma gelmezdi.

Şuanki güncel sürüm 2.1 fakat bu sürüm bence eklenti değil sadece bir kod.Herşey sharethis.com sitesi üzerinden oluyor ve türkçeleştirme şansımız da yok.(addthis.com gibi) O yüzden ben klasik versiyonlarını kullanıyorum ve istediğim değişikliği yapabiliyorum.Aslında son sürüm çok güzel ama diğerleri gibi olsa...( bu son sürümün özelliklerini taşıyan klasik bir versiyon verilmiş mi acaba kendi forumunda ? )

Bu klasik versiyona myspaceyi nasıl ekleyebilirim ?

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.