WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Pagenavi Eklentisi Sorun

(8 mesaj(lar))
  • 3 ay önce gues tarafından başlatıldı
  • selcukhoca tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. gues
    Üye

Arkadaşlar ben siteme pagenavi eklentisi kurdum bi kod vardı onuda footer dosyasına yerleştirdim fakat gözükmedi sonra ayarlar kısmından pagenaviye baktım ayarlar bomboştu kutucaklar kendime göre bişeyler yazdım yine olmadı acaba oraları nasıl doldurcam biliyormusunuz?

3 ay önce #
  2. Muhtemelen eklenti kurulumunda sorun var. Yeniden kurmanızı tavsiye ederim. Eklentinin yardım sayfası:

http://lesterchan.net/wordpress/readme/wp-pagenavi.html

ayarları görebileceğiniz ekran görüntüleri:

http://lesterchan.net/wordpress/screenshots/browse/wp-pagenavi/

3 ay önce #
  3. gues
    Üye

yok arkadaşım olmadı yav :S

3 ay önce #
  4. Kullandığınız wordpress sürümünü, pagenavi sürümünü ve çalışmanız internet üzerinde ise adresi yazabilirmisiniz. Belki o zaman çözüme ulaşabiliriz.

3 ay önce #
  5. gues
    Üye

wordpress sürümüm 2.5.1 pagenavi sürümü 2.30 adresim guesworld.com :)

3 ay önce #
  6. Pagenavi kodlarını

-----------------------
    < div class="navigation" > < / div>

-----------------------

bloğuna yapıştırırsanız daha iyi sonuç alınabilir. O da muhtemelen ana dosyada yani index.php dosyasındadır.

3 ay önce #
  7. gues
    Üye

hmm evet index php dosyasında fakat onun yerine yapıştırınca temada kaymalar oluyor category kısımları falan kayıyor php kodlarını çalıştırmak için exec php'yide kurdum ama etki etmedi temadan olabilir diye düşünüyorum ama olmuyor dün bi ayar yapmıştım anasayfa çıkmıştı pagenavi ama biraz kayma olmuştu sildim sonra tekrar aynı işlemi yaptım fakat olmadı .. exec php ilede alakası yoktur yardımın için çok teşekkürler kardeşim :)

3 ay önce #
  8. Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. Pagenavi kodlarını div class="navigation bloğunun içine yapıştıracaksın. Veya o bloku silip yerine pagenavi kodlarını da koyabilirsin. Ayrıca kayma sorunları için plugins klasörüne attığın wp-pagenavi klasöründe pagenaviye ait bir css dosyası var. Eğer css bilgin varsa onu düzenleyebilirsin.

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.