WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

email users eklentisi 3.1.3 hatası

(5 mesaj(lar))
  • 3 ay önce akrostis tarafından başlatıldı
  • akrostis tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Wordpress 2.5.1 e geçiş yaptım ve eklentileri sorunsuz çalıştırdım email-users eklentisinin yeni sürümü olduğunu yazıyordu ve bende 2.5 uyumu için yüklemek istedim ve manuel yükseltmeyi yaparken hatalar verdi. Daha sonra eskiye döndüğümdede, eklenti etkinleşsede post edit sayfasındaki mail gönderme butonu artık çıkmıyordu. Eklentinin kendi forumundan baktım, daha önce sorunu yaşayanlar var. Burda söylendiği databaseden mailuser_ ile ilgili tüm satırları sildim. sonra yeni sürümü tekrar upload edip yeniden etkinleştirdim ve etkinleşti ama yine edip post sayfasında buton yoktu. databaseden baktığımda eski sildiğim veriler yeniden oluşturulmamıştı. Eklenti çalışmaz oldu. Bu sorunu yaşayan çözen arkadaşlar varsa, yazabilir mi?

3 ay önce #
  2. Ne yaptımsa 3.1.3 ü wp2.5.1 tr de çalıştırmadım. Eklentiyi kaldırıp databaseden mailusers_ ile başlayan satırları wp_options tablosundan sildim ve tekrar 2.5 user mail eklentisine geri döndüm. Çalıştı gibi görünsede bu seferde, maili gönder dediğimde

Failure: Language string failed to load: instantiate

hatası verdi. Başka bir 2.5.1 wp ye kurdum eklentiyi ve çalıştı. Demek ki benim wp de birşey var diyerek wp_admin ve wp_include klasörlerini silip yeniden temizlerini yükledim ve sonuç değişmedi. wp 2.3.2 ne güzel sorunsuz işliyordu, wp 2.5.1 e geçmek çok sancılı oldu benim için. Bir yandanda sitenin çalışır halde kalmasını sağlamaya çalışmak yorucu oldu, bugün tüm gün uğraştım ve geldiğim nokta kocamn bir Failure: Language string failed to load: instantiate

Şimdi ne yapsamda bunu gidersem, nette aradım ama pek birşey bulamadım. Bilgisi olan arkadaş varsa yazarsa sevinirim. Eylultorak arkadaşımda bıktı benden :)

3 ay önce #
  3. Sizin sorununuz hakkında bilgim yok, siz toplu e posta için arasanızda ben normal e-posta eklentilerini yazayım; şu an bunu (Türkçe) 2.5.1 de kullanıyorum, sorun yok, ilk Fırsatta EylülToprak'ın kullandığı bu eklentiye geçeceğim, bir de bu ve bu (ikisi de Türkçe) var..

3 ay önce #
  4. Ben iletişim formu için WP-ContactForm eklentisini kullanıyorum, wp admin kişi adresine mail olarak gönderiyor. Oldukçada kullanışlı ama bu yeni postları üyelere mail atma olayında çıkan sorun canımı sıkıyor. Şimdi tekrar databaseden ve eklentilerden temizleyip tekrar kurmayı denicem email users eklentisini, bakalım ne olucak.

3 ay önce #
  5. Sorunu düzelttim. Database deki mailusers satırlarını temizleyip yeniden kurunca sorun çözüldü. Şimdi mail gönderiyor. Eski sürüme göre çok değişiklikler var. Smtp üzerinden mail gönderebiliyordunuz, bu ayarları kaldırmışlar, sanırım dns üzerinden çalışıyor. Mail göndericekken gönderen adı ve adresini değiştirebiliyordunuz, bunlarıda kaldırıp girdiğiniz üyeliğin mail adresi üzerinden gönderi yapıyor ve bunu değiştiremiyorsunuz. Bence en azından admin yetkisi olan üyeler için bunu değiştirilebilir yapabilirlerdi.

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Özellikle canarkadas ve eylultoprak ilginize teşekkür ederim.

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.