WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Wp-Stats

(12 mesaj(lar))
  • 2 ay önce ibra tarafından başlatıldı
  • ibra tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Wp-Stats eklentisini kullanmak için bir anahtara gerek var. Bu 1 adet anahtarı kullanıp, aynı anda wp-stats eklentisi ile kaç adet blogun istatistiklerini görebiliriz.
    Böyle bir sınırlama var mı?
    Yoksa bir adet anahtarla istediğimiz kadar blog a wp-stats ı yükleyip kullanabilirmiyiz?

Teşekkürler.

2 ay önce #
  2. Düzeltirsek anlattığınızı daha iyi olur.

Wordpress.com eklentilerini çalıştırmak için bir APIkey gereklidir. Bu APIkey bir kullanıcı adına bir defa verilir. Ve her sitede bu APIkey'i kullana bilirsiniz. Ben iki site için tek api kullanıyorum. Hangi wordpress'den girerseniz diğerinin de istatistikliklerini(Bunu kesin yanlış yazdım.) görebilirsiniz.

2 ay önce #
  3. Böyle olduğunu ben de tahmin ediyordum. Yani bir APIkey ile istediğimiz kadar blog istetistiğini izleyebiliriz diye sanıyorum.

Ancak bloglarımın 2 tanesinde günler geçmesine rağmen hala istatistikleri göremiyorum.

2 ay önce #
  4. <?php do_action('wp_footer'); ?> Kodunun temanızın footer.php dosyasında olduğuna emin olun yada bu kodu ekleyin.

2 ay önce #
  5. Teşekkürler, verdiğiniz kodla sorun çözüldü.

2 ay önce #
  6. Yeni bir blog'a WP 2.6 sürümü kurdum.

Wp-Stats'ın 1.3.2 yani son sürümünü yükledim.

Etkinleştirdim. "WordPress.com Stats needs attention: please enter an API key or disable the plugin." dedi.

Api anahtarı olarak daha önceden varolan anahtarı girdim.
    Sonrasında

"The API key "..........." belongs to the WordPress.com account of "........". If this is not your account, please re-enter your API key."

şeklinde mesaj çıktı.

Altında da Re-enter API Key tuşu var. Tekrar giriyorum yine aynı.

Onun altında da Add to Wordpress.com account tuşu var.
    Orayı da kurcaladım çözemedim?

Stats'ı neden kullanamıyorum acaba?

1 ay önce #
  7. "The API key "..........." belongs to the WordPress.com account of "........". If this is not your account, please re-enter your API key."

Burada diyor ki bu anahtar başak bir wordpress hesabına aittir. EĞER, diyor, bu anahtar SENİN DEĞİLSE yeniden anahtar gir.

Şimdi, wp-stats çalışıyorsa zaten yapman gereken bişey yok, çalışsın. Tabi anahtarın senin olduğundan eminsen. Yok anahtar senin değilse, belki bir karakter yanlış yazılmış olabilir, senin olan anahtarı girmen tabi ki en doğrusu olacaktır.

Tahmin ediyorum ki bu anahtarı daha önce başka bir domain için kullanıyordun sonra domain'in değişti, doğru mu?

1 ay önce #
  8. bence wp stats ile hiç uğraşmayın. ben de bi ara kullandım ama sırf bu API ve yanlış bazı ayarlamalar sonucu istatistiklerde sorunlar çıkınca başka bir istatistik eklentisi buldum. Şu an gayet de güzel çalışıyor. İstediğiniz iplerden istemediğiniz girişleri hesaba dahil etmeyebiliyorsunuz. yani "ip exception" seçeneği var. kendi ip numaranızı veya "admin" kullanıcı olarak kendinizi de listeye ekleyerek tüm kendi istatistiklerinizi devre dışı bırakabilirsiniz.

girenlerin ip nolarını da belirlediğiniz sayıya kadar kayda geçiriyor. yani sitenizi ziyeret eden bir şahsın nereden, hangi siteden veya ülkeden geldiği, kullandığı explorer sürümü, işletim sistemi, google veya diğer motorlarda arama kriterleri gibi neredeyse tüm detayları ekranda görebilirsiniz.

http://firestats.cc

1 ay önce #
  9. Ben woopra kullanıyorum. Aynı zamanda siteye bakmadan da istatistikleri görebiliyorum :) sağ olsunlar bilgisayarına kuracağın ufak bir programcık ile her türlü bilgiye ulaşmak mümkün, hem de anlık güncellemelerle. Aynı zamanda woopra'nın sitesinden de bilgi edinebiliyorsun.

Ayrıca Wordpress için eklentisi de var hazırda. Ancak Türkçeleştirilmesi daha yapılmadı. Eklentinin Türkçe'sini hazırlasam mı diye düşünmüyor değilim ama programında Türkçeleştirilmesi gerek sanırım.

1 ay önce #
  10. Woopra nedir bilmiyorum ama bunun da öyle bir özelliği var eklentiside var.
    http://report.reinvigorate.net/accounts

Bunun yanında. Wordpress ile entegre ve türkçe en sağlam. İstatislik eklentisi.
    Wassup olarak görüyorum. Konu da adı geçen ve geçmeyen wordpress ile entegre çalışan yada sadece js üsulü web istatistik sayfaları dahil bütün istatislik eklentilerini ve sitelerini denemiş biri olarak wordpress'e entegre çalışan wassup yada web tabanlı olan google analistik'i tavsiye ederim.

1 ay önce #
  11. işte Woopra budur : http://www.wordpress-tr.com/forum/topic.php?id=6810

:)) Fırından yeni çıktı.

1 ay önce #
  12. Arkadaşlar, ilginiz için teşekkürler.
    Wp-Stats'ı hallettim.

ANladığım kadarıyla sorun şundan kaynaklandı. Wordpress.com da zaten bir anahtarım vardı. O anahtarı wp-admin den stats eklentisine girdiğimde aynı anda wordpress.com da da o anahtara ait üyeliğimle giriş yapmam gerekiyor. Anahtarı girdiğim de wordpress.com da üye girişi yapmamış durumda olduğum için hata verdi.

Kurcalaya kurcalaya, sorunu bu şekilde çözmüş oldum.

(İlk fırsatta woopra'yı denemek niyetindeyim.)

1 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.