WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Polls (Anket) Eklentisi

(9 mesaj(lar))
  • 3 ay önce burakadam tarafından başlatıldı
  • burakadam tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. burakadam
    Üye

Selamlar,

Şöyle bir sorum var. Bende Polls eklentisi var. Bu eklentiyi bileşen(widget'di galiba) olarak değil de sidebar'da koduyla beraber gostermek istiyorum fakat anketi gosterebilecek kod olarak ne yazabileceğimi çıkartamadım. Bir fikir verebilir misiniz...

Kolay gelsin.

3 ay önce #
  2. gues
    Üye

merhaba sana Democorary eklentisini öneririm daha basit ve daha şık görünüm ile eklentiyi aktif hale getirebilirsin yapman gereken indirdikten sonra plugins dosyasına atıp yönet kısmından soru ve şıklarını oluşturup add basıcaksın ve o sidebarına otomatik kodları ekleycek ayrıca düzenlemek için sidebar php dosyasını açıp en aşağılara inersen Anket yazılı metin görürsen oradada kodları bulunur ..

3 ay önce #
  3. burakadam
    Üye

Teşekkürler gues fakat ben wp-polls kullanıyorum. Çok da memnunum sadece sidebar'da da göstermek istiyorum. Yuksek ihtimalle küçük bir kod'la bu işi halledebilirim ama o kodun ne olacağını bulamadım. Tekrar yardım bekliyorum.

Teşekkürler

3 ay önce #
  4. Tek yapmanız gereken yayımcının sitesine gitmekdi. 5 gündür bunu nasıl yapmadınız anlamıyorum.

3 ay önce #
  5. burakadam
    Üye

5 gündür yapamadığım gibi bu da 9. gün oldu. Acaba tam olarak yazabilir misin eylultoprak?

3 ay önce #
  6. 1- Yukarda verdiğim adrese girin
    2- Usage Kısmına tıklayın.
    3- Kodu elle eklemek için sidebar dosyasını bir metin editörü ile açın.
    4- Anketin görüneceği yere şunu ekleyin.
    5- Bileşen kullanıyorsanız temanıza anket kutusunu bileşenler ile 10sn içinde ekleyebilirsiniz. Tabi bileşen dosyasını da yüklemiş ve etkinleştirmişseniz.

3 ay önce #
  7. burakadam
    Üye

teşekkurler eylultoprak.

3 ay önce #
  8. 20 gündür bende Anket eklentisi arıyorum. Maalesef bir türlü beceremedim. Hani derler ya her şeyi bir bilene sormak lazım diye. 2,5,1 kullanıyorum ve Anket eklentisini nasıl ekleyebileceğimi bilemiyorum. Yardımcı olacak olursa sevinirim.

3 ay önce #
  9. burakadam
    Üye

Buradan eklenti'yi indiriyorsunuz. Sonra eklentiler kısmından aktive ediyorsunuz. Admin Panelinde ust menuye Polls adında bir basamak daha ekleniyor. Oradan anket yaratabiliyorsunuz sonra ya Tasarım basamağının altından widget(Bileşen) olarak ekliyorsunuz ya da eylultoprak'ın yukarda anlattığını uyguluyorsunuz.

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.