Merhabalar arkadaşlar çok yaygınlaşan wp blog sistemine yeni başladım umarım memnun kalırım.
Sorunuma gelince wp blog sistemimi panelimden fantastico yardımı ile kolayca kurulumunu yaptım, ama fantasticonun kurulum yaptığı dil ingilice tabi ingilizce benim işime yaramaz onun için sitenizden türkçe full sürümü indirip bende bulunmayan languages klasörünü oluşuturup
"wp-content\languages\tr_TR.mo" bu yolu aynen kendi sitem içinde uyguladım, daha sonra "wp-config.php" dosyasını açtım define ('WPLANG', ''); olan kısmı define ('WPLANG', 'tr_TR'); bu şekilde değiştirdim ve sonunda sitem türkçe olmuştu ama şuandan itibaren yazı yazmak istediğimde kategori açmak istediğimde tema değiştirmek istediğmde kısacası her türlü işlemde alttaki hatayı alıyorum yaptığım işlemler gerçekleşiyor ama bu hata yinede çıkıyor böyle olunca tekrar panele giriş yapmak zorunda kalıyorum...(Dİl dosyasını silip config dosyasını eski haline getirince hiç bir problem kalmıyor)
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/canka/public_html/sayfam/wp-config.php:57) in /home/canka/public_html/sayfam/wp-includes/pluggable.php on line 694
Destek sorusu değil