WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Otomatik Konu Eklentisi?

(7 mesaj(lar))
  • 3 ay önce gues tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. gues
    Üye

Arkadaşlar ben kısa bir tatile çıkıcam bu yüzden ben tatile çıkınca site boşta kalıcak mesela bi eklenti olucak ben o eklentiye döküman ekleycem 100 tane diyelim belirttiğim gün ve saatte o dökümanı siteye otomatik ekleycek ve site boşta kalmaya böyle veya buna benzer otomatik kendisi ekleycek gibi bi eklenti varmı?

3 ay önce #
  2. Yazı tarihini ileri bir tarihe ayarlayıp yayınlayın, o tarihte yayınlanır..

3 ay önce #
  3. @Ramses
    Senin dediğin gibi yapılırsa normal tarihle eklenmesinden bir farkı olmaz. Yazılar tarihe göre dizilir. Bu yüzden yazıyı 2010 a da atsanız yazı çıkacaktır.(En üstte)

3 ay önce #
  4. gues demişki "tatile çıkacağım. Ben yazıları önceden hazırlasam ve istediğim tarihte sitede yayınlanmasını istiyorum. nasıl yapabilir?"

RAmses demişki, yazı yaz ekranının sağ bölümünde Hemen yayımla bölümüne bakarsanız orada tarih ve saatine kadar ayar yapılabiliyor. Oradan istediğiniz tarihi saati ayarlayın - yazınız o saat ve tarihte sitenizde yayınlansın.

Heytbecom diyorki, Gayet düzgün açıklanmış bir cevap olarak görüyorum ve bu soruyu soran arkadaşada lütfen kullandığı sistemi iyice öğrenmesi için araştırma yapmasını rica ediyorum.

BiRVaRBiRYoK, yazılar zaten tarihe göre diziliyorlar. 2010da yayınlanacak bir yazının nerede çıkmasını bekliyorsun. Birde normal tarihle eklemek ne demek? Bence sen başka bir sorunla karıştırıyorsun...

3 ay önce #
  5. Çok güzel açıklama heytbecom :)

3 ay önce #
  6. @heytbecom

Galiba senin söylediğin sistem 2.3 te yoktu. 2.3 te tarihi ileri bir zamana aldığınızda bütün yazıların üstünde çıkıyordu. Yani xx.xx.xx tarihinde yayınlama özelliği yoktu.

3 ay önce #
  7. BiRVaRBiRYoK
    ezelden beridir bu özellik wordpresste mevcut. halende mevcut. 2.05ten beridir kullanıyorum ve hepsinde bu özellik vardı.

* Ne anlatmaya çalıştığını anlayamıyorum. Biz ileri tarihte yazının yayınanmasından bahsediyoruz ama siz bütün yazıların üstüne çıkıyor diyorsun. Ben o noktada tıkanıp kalıyorum. Aynı mı, farklı şeyler den mi bahsettiğimizden emin değilim. o tarih ve zaman geldiğinde o yazı sitede yayınların. Bunun daha farklı bir açıklaması yok benim bildiğim.

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.