arkadaşlar benim 2 sorunum var
1.resim ekleyemiyorum
freehost(byethost) ve wp 2.5.1. tr sürümü kullanıyorum.herhangi bir upload sitesinden linki yapıştırdığımda ve gösterimine baktığımda sadece linkin yazısı çıkıyor(tıklamalı link bile değil) resim ekleden yapmaya çalıştığımıda ise kullandığım hostun bir sürü garip reklamı çıkıyor.(uploads klasörü var ve chmod ayarları tamam)klasörleri yeniden attım olmadı .temaları değiştirdim yine yok.videolarda sorun yok.resmi göstermek için başka bir usul varmı(videoları göstermek için kullandığımız taglar gibi)
2.editör sorunu
olay yine resim ekleme ile ilgili.wp ye 2.5.1 sürümüyle entegreli olan yazı editöründe bu resim işlemini yapamayınca belki popup link kullanarak resmi gösterebilirim düşüncesiyle editörler kullandım(fck ve advanced gibi) ilkinde tamamen gitti(sadece görsel,m,resim,video,html yazan bölüm haricindekiler kayboldu.dosyaları tek tek yeniledim.olmayınca komple wp yi değiştirdim.yine gelmedi.sonra advanced tinymce attım .etkinleştirdim.şimdi sadece 1/4 ü var.başka ne gibi ayarlar yapmalıyım(burda gördüklerimin hemen hemen hepsini uyguladım)
Destek sorusu değil