WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

resim çıkmıyor ve editör proplemi

(3 mesaj(lar))
  • 2 ay önce wpman tarafından başlatıldı
  • wpman tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. arkadaşlar benim 2 sorunum var
    1.resim ekleyemiyorum
    freehost(byethost) ve wp 2.5.1. tr sürümü kullanıyorum.herhangi bir upload sitesinden linki yapıştırdığımda ve gösterimine baktığımda sadece linkin yazısı çıkıyor(tıklamalı link bile değil) resim ekleden yapmaya çalıştığımıda ise kullandığım hostun bir sürü garip reklamı çıkıyor.(uploads klasörü var ve chmod ayarları tamam)klasörleri yeniden attım olmadı .temaları değiştirdim yine yok.videolarda sorun yok.resmi göstermek için başka bir usul varmı(videoları göstermek için kullandığımız taglar gibi)
    2.editör sorunu
    olay yine resim ekleme ile ilgili.wp ye 2.5.1 sürümüyle entegreli olan yazı editöründe bu resim işlemini yapamayınca belki popup link kullanarak resmi gösterebilirim düşüncesiyle editörler kullandım(fck ve advanced gibi) ilkinde tamamen gitti(sadece görsel,m,resim,video,html yazan bölüm haricindekiler kayboldu.dosyaları tek tek yeniledim.olmayınca komple wp yi değiştirdim.yine gelmedi.sonra advanced tinymce attım .etkinleştirdim.şimdi sadece 1/4 ü var.başka ne gibi ayarlar yapmalıyım(burda gördüklerimin hemen hemen hepsini uyguladım)

2 ay önce #
  2. Kullandığınız host reklam yayınlayabilmek için bu işleme izin vermiyor olmalı..

Sanırım çözüm bulsanız bile siteniz kapanır..

2 ay önce #
  3. sevgili canarkadaş
    host byethost tan.kesinlikle reklam koymuyor.hertürlü reklam koymayada izin veriyor.bilemiyorum video da proplem çıkarmıyor ama bir türlü resim olayını aşamadım.
    www.belgeseller.info sitem bu.amacım buradaki videoları galeri şeklinde küçük resimler gibi göstermekti.onu yapamayınca küçük resim koyayım altına link yerleştireyim tıklayınca video açılsın diye düşündüm.ama baktımki resim olayı olmuyor.yukarıda da anlattığım gibi olay editöre kadar sıçradı
    eğer vaktiniz olursa bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok makbule geçecek.sizin sitenizde bu tarz proğramlar var.birkaçını uygulamaya çalıştım ama profosyonel olmadığım için başarılı olamadım

NOT:arkadaşlar site ismini ne yapmak istediğimi daha iyi anlatmak için koydum.eğer reklam olduğu düşünülürse silinmesinde hiç bir sakınca yok
    teşekkürler

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.