WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

sayfa kayma problemi

(6 mesaj(lar))
  • 5 ay önce wishbone tarafından başlatıldı
  • necronomicon tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. browser olarak mozilla firefox kullanıyorum..fakat dun internet explorer ile sayfaya girdigimde sitenin tasarımının benim yaptıgım ile farklı sekilde gorundugunu gordum..yani resimlerin hepsi sayfanın en alt kısmında gorunuyor orta kısımlar bos gorunuyor..kullanıcıların bir çoğu internet explorer ile bağlanıyor..fakat sayfanın yapısı ınternet explorerda bozuk gorunuyor..explorer dakı bu hatayı nasıl duzeltebılırım..???

siteye firefox ve ınternet explorer tarayıcılarından gırerek hatayı gorebılırsınız

5 ay önce #
  2. Css dosyasında

.toppost
    .posttopdiv

yükseklik ve genişlik değerleri ile oynayın.

Yada

#maindiv

Kısmını biraz daha geniş tutun.

Yada media.php dosyası var mı temanız da.. Sanırım wordpress'in standar galeri özelliğini kullanmışsınız.

Son olarak da tema adı css dosyası gibi özellikleride yazın bunu sizee daha önce söyledik.

5 ay önce #
  3. eylultoprak, media.php ne olakine? ilk defa duyuyorum. Ne işe yaradığını açıklarsan sevinirm. 2.5.1. kullanıyoruz ama bak bu özellikten haberdar değildim...

5 ay önce #
  4. Özür dilerim bir yanlışlık olmuş :)

image.php olacakdı.. gelerileri bu dosya açıyor default tema'da var kendileri.

5 ay önce #
  5. bu sorun explorer 'un css de ki bazı kodları anlayamamasından kaynaklanıyor
    firefox da bu şekilde bir sorun olmuyor bir kez daha explorer acizliği şimdi onca ayarı explorer a göre ayarlamak lazım :s

4 ay önce #
  6. arkadaşlar bunun birde şu kod var html>body yazdığın her css etiketi için başına bunu koy öyle bir dene bende aynı dert ile uğraşıyorum

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.