WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Yan Menü Anasayfada aşağıya iniyor

(11 mesaj(lar))
  • 5 ay önce SoniQuake tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli

Etiketler:

1. Merhaba arkadaşlar

freshblue-idea-10 adlı temayı kurdum çok beğendim.Ancak bir sorun var hallolursa çok iyi olacak.

http://www.soniquake.com/ ana sayfasına gidince Sidebar aşağıya iniyo ve tema bozuluyo

Ama http://www.soniquake.com/page/2 gidince herhangi bir sorun çıkmıyor

Resim

Burdada resmini verdim

5 ay önce #
  2. selam.
    index.php içinde, haberleri yayınladığın bölümün üzerinde yer alan

ile başlayan satırın başlığını style.css de ara.

örneğin:

'in sadece "content" i.

style.css içindeki

#content yazan yerin genişliğini 5ten başlayarak 2şer3er; taa ki yazıkar yukarı çıkana kadar azalt. büyük ihtimalle ekran çözünürlüğünden kaynaklanıyor.

5 ay önce #
  3. önceki yazılar bölümünden sonra bir adet span bulunmakta oradaki span etiketini div olarak değiştir düzelecektir. Ayrıca temanın orjinalini yükleyiniz. O sorunsuz şekilde çalışacaktır. Footer bölümünüde silmemeniz çok daha güzel olacaktır.

5 ay önce #
  4. Temanın orjinal halini yükledim düzelmedi

Başka temalarda da aynı sorun oluyor

5 ay önce #
  5. osman91
    Üye

aynısı benim temadada oluyor yalnız o başka bir bilgisayardan girdigimde filan dikkatımı çekti 800*600 çözünürlüklerde filan oluyo çözünürlük sorunu tamamen

5 ay önce #
  6. Anonim
    Kayıtlı değil

Onun nedeni eğer sayfa ekle deyip de yazı yazıyorsan ondandır muhtemelen,
    yazını sayfayı sil kategori altında yaz,olmayacaktır,bende de aynısı oldu,düzelttim.

5 ay önce #
  7. Arkadaşlar 17 tane tema yükledim.

Hepsindede aynı sorun var

İçinden çıkamıyorum bir türlü nası yapacağım

Bir yardımcı olabilirseniz çok iyi olacak

Teşekkürler

5 ay önce #
  8. osman91
    Üye

kardeş bu sorun temelden kaynaklanıyo olabilir..okadar temaya reaksiyon yaratmadıgına göre sorun temeldedir..bendede aynısı olabilir..

5 ay önce #
  9. Ana sayfanızdaki yazılar içerisinde kullandığınız resimlere dikkat edin. Eğer resim bulunduğu alandan geniş ise böyle bir hata alabilirsiniz.

4 ay önce #
  10. osman91
    Üye

alakası yok bence zaten adamda kalkıp 1024*768 koyacak degil..pcden pc ye fark ediyo çözünürlük olayı..

4 ay önce #
  11. KOnuda ne bir bilgi nede gerekli içerik bulunmuyor. Şu ana kadar gönderilen mesajların hep havada kalmasına neden oluyor. 15 tane tema deneyip hepsinde aynı sorun veriyorsa mutlaka kullanıcı bazlı bir hata vardır.

Forum kurallarını okuyun. Forum da soru sorulurken nasıl davranılması gerektiği hakkındaki önerileri okuyun. Forumda Sıkça Sorulan Sorular kısmına bakın. Araştırma yapmadan konu açmayın [heytbecom]

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.