arkadaşlar bir tane açılır kapanır menü ekledim. buradaki adresten.mavi olan.fakat sabit oldu.açılıp kapanmıyor.söylenenleride doğru yaptım.
arkadaşlar bir tane açılır kapanır menü ekledim. buradaki adresten.mavi olan.fakat sabit oldu.açılıp kapanmıyor.söylenenleride doğru yaptım.
aynısını www.travego.org da ben kullnıyorum.
<head> tagları arasına eklediğiniz kodların adresini dikkatle yeniden kontrol edin, ardından serverinizdeki dosyaların CHMOD'unu 666 yapın :)
arkadaşım öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler.` burada uyguladım. .chmod izinleri 755 .hareket etmesi için tagların arasındaki adresleri mutlaka değiştirmem gerekiyormu.eğer başarılı olursam ona etiketlerde yazılı olanları kendime göre değiştirecektim.sizin sitenizdeki gibi yapmaya çalışıyorum.çok güzel olmuş
hangi sayfada değişiklik yapmam gerekiyor.buraya koysam yardımcı olurmusunuz
wp-content/themes/ive-got-the-blues/js/ddaccordion.js kısmında hata olabilir.
bak;
wp-content/themes/ive-got-the-blues/js/ddaccordion.js
kısmı çok önemli, bide gördüğüm üzere js belgelerini bir klasötde toplamışsın. yeni sisteminde de böyle mi?
kaynak sitede yazılı şekilde yapmaya çalıştım.eksik mi veya yanlış bir dosyamı oluşturmuşum
css ve js sayfalarını JS diye bir klasör oluşturup temadaki ana dizine koymuştum
adım 1:
ddaccordion.js
jquery-1.2.2.pack.js"
dosyaları indiriliyor ve ftp ile hosta bağlanılıyor, wp-content/wp-themes/senin teman klasörünün içine atılıyor.
ardından:
header.php
dosyası açılıyor
t
kodları </head> ın hemen üstüne ekleniyor.
2. adım:
style.css dosyası açılıyor.
en altına
l
ekleniyor ve kaydediliyor.
3.adım:
t
ekleniyor. olmazsa temayı bana yolluyosun. gıcık kaptım; ben yapıcam :)
sevgili travego
Arkadaşım öncelikle ilgin için çok teşekkür ediyorum.kodlar yorumunda gözükmmediği için (sadece t,1 ve t harflarini görebiliyorum ben)bir şey yapamadım tabiki.
`tema burada 90 kb.bu temada eklenen yerleri renkli gösterebilme şansınız varsa bende sayenizde öğrenmiş olacağım.sizin sitenizde olduğu gibi ana menü ve alt menülü. kaç gündür denemediğim menü scripti,gezmediğim site kalmadı.şimdiden çok teşekkür ediyorum :)
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.