WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Videonun önizlemesini aldıktan sonra oynatan video player varmı ???

(8 mesaj(lar))
  • 2 ay önce HasanDeniz tarafından başlatıldı
  • gokhantunc tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. HasanDeniz
    Üye

Merhaba Arkadaşlar,

Sitem de oynatabileceğim video programı arıyorum ama video'yu ekledikten sonra otomatik olarak videonun önizlemesini almasını istiyorum. Cool player i denedim ilk video denemem de çalıştı fakat ikinci video da ++CoolPlayer_BLOCK_1++ Hatası'nı aldım. Baya bir uğraştım ama sorunu çözemedim.. Elimde anarchy media player'da var fakat önizleme almıyor ya da ben aldıramadım.. coolplayer'dan başka önizleme alan video programı tavsiye edermisiniz bana.

WP 2.5.1 versiyonu kullanıyorum. İyi çalışmalar..

2 ay önce #
  2. önizlemeden kastın ne ? ben mi yanlış anladım yoksa? Video buffering -önyükleme mi demek istedin yoksa?

2 ay önce #
  3. HasanDeniz
    Üye

Yani demek istediğim video yu eklediğim zaman video'nun ilk görüntüsünü otomatik olarak alması.. Bunu yapacak bir video player arıyorum.

2 ay önce #
  4. yani videonun ekranında görünen resmin, videonun içinden ilk karenin oluşturulması mı demek istedin? yani youtube a konan videoların
    1/4, 2/4(yani 1/2 si) ve 3/4 ünden kareler sunuyor sizlere ve bunlardan tam videonun ortasındaki kare videonun resmi oluyordu. sanırsam bunu demek istiyosunuz.. videonun ilk görüntüsünden kastınız bu mudur??

2 ay önce #
  5. HasanDeniz
    Üye

Evet gokhantunc. Senin sitendeki gibi de diyebilirim. coolplayerda ++CoolPlayer_BLOCK_1++ Hatasını aldım.. Yapamadım eğer senin bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim. coolplayer şart değil benin için. Anarcy i yükledim fakat onda da yapamadım mavi ekran üzerinde anarchy media player yazıyor onun yerine videonun resmini çıkarmasını sağlayamadım.. Benim isteğimi yerine getirecek bir video eklenti tavsiye edermisin bana..

2 ay önce #

6. 2 ay önce #
  7. HasanDeniz
    Üye

Anlatırsan iyi olur. Ama gtalk ı anlamadım :)

2 ay önce #
  8. burdan anlatabilirim.. çünkü sık sık sorun çıkarabiliyor bu nokta..

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.