WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » bbPress

bbpress kalıcı bağlantılar

(4 mesaj(lar))
  • 3 ay önce akrostis tarafından başlatıldı
  • engin1984 tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. wp de olduğu gibi kalıcı bağlantılar ayarlamak istiyorum. yönetim panelinde öyle bir ayar yok. wikipedia da bir kaç ayar çıktı. config.php dosyasına $bb->mod_rewrite = true; eklememizi söylüyor ve htaccess dosyasına Options +MultiViews satırı oluşturun diyor. yaptım ama bişey değişmedi. Adres satırları hala topic vs.. gibi gözüküyor. bunu nasıl ayarlıyabilirim.

Ayrıca farklı bir başlık açmamak için bir şey daha sormak istiyorum. Meta title ve descriptions ları ayarlayabilmek için tema dosyasını yönetim panelinden düzenleyebileceğim ir yer bulamadım. Wp deki gibi all seo pack gibi bir eklentisi varmı, seo ayarları kendisi yapabilmes için.

bbpress te yeniyim ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

3 ay önce #
  2. Ben araştırmaya devam ediyorum tabi bir yandan. Şöle birşey buldum Sitemap için ama orda my-plugin atına koyun diyor, kendi bbpress kurulu olan alana bakıorum my-pulgin diye bir klasör yok ki için ekoyim. sizce bu klasörü kendim mi oluşturmalıyım. BBpress te otomatik sitemap.xmloluşturmak istiyorum google için.

3 ay önce #
  3. Anlaşılan bbpress forum hakkınd hiçbir arkadaşımızın bilgisi yok.. Neyse araştırmaya devam. Teşekkürler...

3 ay önce #
  4. my-plugin'i kendiniz oluşturacaksınız. Sitemap ve pretty links olayı da forumda veya belgelerde mevcut. Ama sitemap olayı, en son uğraştığımda biraz hatalar veriyordu. Son sürüme pek bakmadım.

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.