WordPress Türkiye Forumları » WordPress Servisleri

[kilitli] Yeni bir Wordpress Sitesi

(4 posts)
  • 1 yıl önce megonal tarafından başlatıldı
  • megonal tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil
  • Bu konu kilitli

Etiketler:

1. Wordpress MU ile kurduğum ve test çalışmaları yaptığım sitemi görmek isterseniz aşağıda adrese gelebilirsiniz...

http://www.bloglistesi.com

Wordpress MU kurulumu yapmak için oldukça uğraştıktan sonra başarı ile tamamladık...

Şimdilik bu işe türkçe tema desteği verebilecek arkadaşlara ihtiyacımız var eğer elinizde Türkçe temalarınız varsa bloglistesi.com sitemizde sizin adınıza yayınlanacaktır.

Ayrıca Türkçe pluginlerde aynı şekilde yayınlanacaktır...

Lütfen bu mesajı ilgilendiğini düşüneceğiniz arkadaşlarınıza gönderirseniz ortak paylaşım için herşeyi kullanabiliriz...

Sevgiler

Yönetici notu: Üyenin konuya gereksiz mesajlar eklemesi üzerine konu kilitlendi, gereksiz mesajlar silindi. [Hasan]

Tarih: 1 yıl #
  2. megonal umarım başarılı olursun,
    yeni bir hesap açıldığında subdomaini MU kendisi mi atıyor?

3. megonal;
    Lütfen başlıklarınızı ilgili forum bölümleri altına açın. Konuyu "WordPress Servisleri" altına taşıyorum.

GenaroFlores;
    Eğer sunucunuzda alan adınız için wildcard dns aktif ise μ alt alan adını kendisi açabiliyor.

4. Kendiniz deneyin isterseniz...
    Otomatik kendisi domain atayabiliyor, hatta explorer'a

kendiblog.bloglistesi.com

şeklinde yadığınızda eğer bu blog tanımlı değil ise otomatik kayıt sistemine aktif ediyor...

Oldukça uğraştırdı. Ancak başarılı oldum...

Wildcard DNS için hosting firmaları birşey bilmiyor birçoğu ile yazışmama rağmen ( yurtdışı dahil ) bir sonuç elde edemedim...

Sonunda bu işi yapabilecek bir arkadaşımın hosting firması ile başarılı oldum...

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.