WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Wordpress hakkında

(9 mesaj(lar))
  • 3 ay önce Havidi tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. Arkadaşlar wordpress kurdum daha sonra bir yazı ekleyeyim dedim.Girdim admin paneline yazı ekleden bir yazı ekliyorum.Bir sürü sorun çıkıyor.Sorunlar:

1.Resim Ekle 'den yazının içerisine bir resim eklemek istiyorum.Resimi upload ediyorum sonra "Yerleşim" 'den Ortala 'yı seçiyorum.Ardından da "Yazının İçerisine Ekle" yi seçiyorum.Editor 'e baktığımda çok güzel bir şekilde ortalanmış gözüküyor.Ama Yazıyı yayınla diyip Anasayfa 'dan baktığım da Resim sola yaslanmış olarak gözüküyor.

2.Bu sefer de bir yazıyı ortalamak için "İmleç" ile ortalamak istediğim kısımı seçiyorum.Daha sonra Yazı Editor 'ün üst kısmında bulunan "Ortala" tuşuna basıyorum ama seçtiğim yer değil , eklediğim makelenin bütün yazıları ortalanıyor.

Bu nasıl bir sorundur ya ?? Çok iyi dediğiniz Wordpress bu mu ??

3 ay önce #
  2. Bu kadar sorunla karşılaştığınıza göre gerçekten de bir işe yaramıyor bu wordpress.

3 ay önce #
  3. İşe yarıyor ama en çok Spam 'cıların işine yarıyor galiba.

Bir yazı ekleyeceğim şu iki basit şeyi yapamıyor.Joomla 'nın gözünü seviyim ya.1,5 senedir Joomla kullanıyorum 1 sorunla bile karşılaşmadım.Böyle sorunsuz bir script olurmu.Joomla da blog yapılmaya pek yatkın değiğl.Joomla ile her türlü siteler yapılır ama genelde Portal yapmaya elverişli.

Sorunun çözümü yok galiba.Siz nasıl ortalayabiliyorsunuz ?

3 ay önce #
  4. Biraz garip karşıladım sizin tepkinizi. Sanki wordpress sistemi "sadece yazı editöründe resim ortalamak için yapılmış ve bunu dahi yapamıyor" izlenimi doğuruyor.

- 2 senedir kullanıyorum sistemi ve 1 kez dahi zengin metin editöründe yazı yazmadım. Profilinizden Zengin metin editörünü kullanmak istiyorum seçeneğini pasif durumu getirin ve bu şekilde deneyin. Ayrıca nasıl bir kod ekliyor bilmiyorum ama kafasına göre o kodu tarayıcı yorumlayamaz. Mutlaka css dosyanızda resimlerin hangi kodla ortalanacağı - sola yada sağa yaslanacağı yazmalıdır. Bu nedenle default temayı ve sytle.css dosyasını /* Begin Images */ ile başlayan satırdan sonrasını inceleyiniz.Benim görüşüm bu yönde.

3 ay önce #
  5. Yazı biçimi Paragraf diye ayarlı.Editor deki bu biçimi kapatamıyormuyuz.Yani aynı Blogger daki editor gibi yazı biçiminin olmamasını istiyorum.Sanırım sorunun bir kısmı bundan kaynaklanıyor.

Nasıl kapatabileceğimi açıklarmısınız...

3 ay önce #
  6. Walla kardeş sana aynen katılıyorum...Wordpressi kulanalı belki 6-7 ay oldu..Önceki sürümler kral gibi çalışırken bu en son çıkan 2.5.1 sürümüyle wp'yi batırdılar...Sürekli hata sürekli hata...Bıktım....Host değiştirdim...Bazı sorunlar host yüzündende kaynaklanabiliyor...Ancakk yine hatalar çıktı...Anladım artık hata hosta değil WP'de...Umarım akıllarını başına alırlarda sonraki sürüm adam gibi bir şey olur...da...Milleti deli etmezler.....

3 ay önce #
  7. Havidi lütfen yazdıklarmı okuyunuz. ne yapmanız gerektiğini yazdım.

canavartepe, çoğu hatalar kullanıcı bazlı olmakta. Bunu artık kabul etmek gerekiyor.

- Konu başlığına bakıyoruz. Wordpress berbat. Konu içeriğine bakıyoruz. Yazı editörüne resim ekleninec yazı ortalanmıyor. Şimdi lütfen söyleyin Wordpress sisteminin neresi kötü.

- Siz sürüm yükseltme yapmışsınız. Gerçekten adım adım hata yapmadan kurallara uyarak yaptığınızı inanıyormusunuz. Bende 2.3.1 sürümünden 2.5.1'e yükseltme yaptım ve hiçbir hata almadım. Neden acaba..

3 ay önce #
  8. Ben zengin metin editörsüz yazamam.

Benim tek öğrenmek istediğim Zengin Metin Editor 'ün de Yazı Biçimi diye bir bölüm var.Ben o yazı biçimini kaldırmak istiyorum.Aynı Blogger daki gibi.O yazı biçiminde Paragraf var.Herşeyi batıran Paragraf yazı biçimi.

Onu kaldırmak istiyorum ??

3 ay önce #
  9. Havidi

Başlığa sorununuzu yazmadığınız,Wordpress Ne Biçim Bir Script Böyle ya gibi bir başlık kullanarak arama fonksiyonunu devre dışı baraktığınız, uslubunuz foruma uygun olmadığı, denilenleri yapmadığınız için konu kilitlendi..

Forum ve kullanım kurallarını okumadan konu açmayınız, size Wordpress'i öven kişi ile direkt temasa geçiniz..

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.