WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Sayfalara Özel Kategori Ekleme veya Görüntüleme

(3 mesaj(lar))
  • 4 ay önce saidkoprulu tarafından başlatıldı
  • yakupgov tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhaba arkadaşlar;
    gencportre.com adında web sitem var.Üst menüde Sayfalar görüntüleniyor.

Fakat bu sayfalara Kategori eklemek istiyorum.Veya Belirli Kategorileri,Bu sayfaya girince göstermek istiyorum.
    Mesela Galeri'ye girdiğimde karşıma 3 kategori çıkacak.Resimler,Videolar ve Müzikler diye...

Forumda buna benzer bi konu görmüştüm.Ama detaylı anlatım yapılamadığından,Sorunu çözemedim.
    Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim...

4 ay önce #
  2. aynı şeyi bende arıyorum,biri yardım etsin...

4 ay önce #
  3. Her ne kadar yapmak istediğinize benzer işlerin nasıl yapılacağına dair daha önceden bilgi verilmiş olsa da eğer aşağıdaki sorularıma cevap verebilirseniz, belki yardımcı olabilirim.
    1. Sayfada göstermek istediğiniz kategorileri nasıl belirlemeyi düşünüyorsunuz, örneğin sayfa içerisine [kategori=1, 2, 3] gibi bir ifade 1, 2, 3 numaralı kategorileri bu şekilde belirtmek istiyor musunuz?
    2. O işlerin otomatik olması yerine neden elle sayfalar içerisine link koymuyorsunuz? Zaten kategoriler öyle sık değişen şeyler değil. Örneğin galeri sayfasına direkt olarak alt alta
    Kategori 1
    Kategori 2
    Kategori 3
    şeklinde link neden vermiyorsunuz?
    3. Göstermek istediğiniz kategoriler bir kategorinin alt kategorileri mi yoksa bizzat ana kategorilerin kendileri mi?
    Bence böyle bir uygulama için eklenti kullanmak performansı düşürecektir. 2. sorumdaki gibi kategorileri listelerseniz daha iyi olacaktır. Kategorilerin linklerini Kategoriler bileşenini aktifleştirdikten sonra oradan alabilirsiniz.

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.