WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Flash Player için playlist oluşturma

(3 mesaj(lar))
  • 4 ay önce gokhantunc tarafından başlatıldı
  • gokhantunc tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. yaklaşık 500 mb veya 50 civarı video klibimi hotlink şeklinde host ettim ve yeni videolar ekledikçe flash player için alt kısımda oluşturduğum liste uzadıkça uzamya başladı ve çözüm olarak farklı bir playlist buldum..

playerin sağında - solunda -alt veya üstünde -her nerede bulunursa bulunsun java kodlarla hazırlanmış "play" fonksiyonu ile hostumdaki hotlink şeklinde bulunan flv uzantılı kliplerimi nasıl oynatabilirim??

resimde konu oldukça açık seçik özetleniyor aslında.. kodları nedir? nelerdir?
    acil yanıt bekliyorum. ilginize teşekkürler...

4 ay önce #
  2. Bahsettiğiniz video oynatıcının Wordpress ile ilgili bir bağlantısını bulun ben size sayfalarca döküman yazıp yollayacağım... Burası bunun yeri değil. Kullanmak istiyorsanız artık açıklanmasından bıktığım coolplayer eklentisini deneyin. Çünkü oda aynı oynatıcıyı kullanıyor...

4 ay önce #
  3. evet ilk bakışta wordpress ile alakalı gibi gözükmese de sonuçta konuya wordpress ile biyerlerden bi şekilde bir ilişki kurulabileceğini düşünmekteyim :) yanıtlamak için süre kısa olduğu için makul bir cevap veremedim düşüncesindeyim:)

işin esprisi bir yana, coolplayer bende çalışmadı ve çalışmamakta da hala ısrar ediyor. linkplaylist şeklinde bir playlist hazırlanmanın mümkün olduğunu buldum ama ilgili bağlantıları kuramadım.. bilen arkadaşım yardımcı olursa sevinirim..

Wordpress ile konuyu bağla, o zaman görüşelim. heytbecom

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.