WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Üye Giriş

(7 mesaj(lar))
  • 4 ay önce SevemedimKaragozlum tarafından başlatıldı
  • alperdarcin tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Öncelikle Slmlar..Wordpress blogumun Kenarına Üye Girişi Formu Koymak İstiyorum Acaba Kodu tekrar verebilirmisiniz Daha önce kodu eylultoprak arkadaşımız vermişti ama kaybettim forumda aradım ama bulamadım Kodu tekrar verirseniz Sevinirim..İyi Günler..

4 ay önce #
  2. şu adresten alabilirsin...

4 ay önce #
  3. Malesef Olmadı İlginiz için tşk ederim ama Kodu sidebara yapıştırdığımı site açılmıyor yanıt vermiyor pcyi kasıyor

4 ay önce #
  4. buyur arkadaşım kendi sitemin kodu sidebarda uygun yere kopyala bi sorun çıkaracağını sanmıyorum. Yalnız yazıları kendine göre düzenlemen gerekebilir :) (yönetcem, çıkcam vs. olan yerleri) kod burda!

4 ay önce #
  5. attrib kodun dügün çalışmıyor

4 ay önce #
  6. Bu bir editör uyarısıdır uyarıyı dikkate almadığınız bu konu ve kurallara uymayan konularınız kilitlenecekdir ve üyeliğiniz iptal edilecekdir : Sayın SevemedimKaragözlüm

Forum kurallarını okuyun. Forum da soru sorulurken nasıl davranılması gerektiği hakkındaki önerileri okuyun. Forumda Sıkça Sorulan Sorular kısmına bakın cevap zaten orda var.
    [eylültoprak]

4 ay önce #
  7. http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/3357?replies=7#post-17299 adresindeki eklentiyi deneyebilirsiniz.

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.