WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Blog ana sayfa'da ufak bir sorun

(12 mesaj(lar))
  • 1 ay önce foreverlilya tarafından başlatıldı
  • foreverlilya tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. http://www.foreverlilya.com
    blog ana sayfa sağ tarafta olması gereken bileşenler aşağıya kaydı. Çözümünü bulamadım. Son sürüme yükselttim olmadı temayı yeniden yukledim olmadı. Yardım edebilecek bir arkadaş var mı ?

1 ay önce #
  2. Aynı sorun benimde başıma gelmişti. Yazdığın son yazıların içerisindeki hatalı kodlardan kaynaklanıyor olabilir. Enson yazdığın bikaç yazıyı kaldır tekrar dene. Sorunlu olanı bulduktan sonra yazıyı görsel değil Html olrak gösterin ve kodları inceleyin... Bende yeniyim ama wordpresste buşekilde çözmüştüm sorunu. Umarım yararlı olur...

1 ay önce #
  3. Benim sorun son girdigiğim yazılardan kaynaklanmadı. Host gitti 2 3 gun gelmedi sonra geldiginde eski yedekler ile geldi 3 5 yazı yoktu yani ve ana sayfada da söylediğim sorun var idi. host bizle ilgili diel diyor ben wordpress i yeniden yukledim temayı yeniden yukledim fakat sorun çözülmüyor.

1 ay önce #
  4. eylultoprak bu sorunu sen çözersin eminim bir yol göster lütfen.

1 ay önce #
  5. Tek browser ile mi kontrol ettim durumu? Farklı browser'larda da durum aynı mı?

1 ay önce #
  6. Firefox, Explorer ve Opera'da açtım hepsinde de sorun aynı.

1 ay önce #
  7. Lütfen arkadaşlar bu tür hatalarda ilk bakacağınız yer zengin metin editörü kullanıp kullanmadığınızdır. Zengin metin editörü siz farkında olmadan aslında sizin eklediğiniz kodları direkt sayfada da gösterir ve temada bu tür düşmelere neden olmakta.

- Zengin metin editörünü kapatınız. Daha sonra:

* Peter&Vitali Klitschko Maçı adlı yazıyı açarsanız. Yazının hemen başlangıcında bir adet fazladan girilmiş < div > etiketi göreceksiniz. Bunu sildiğiniz zaman tema normale dönecektir.

1 ay önce #
  8. http://www.foreverlilya.com/page/2
    Bu sayfa dorğu açılıyor. İlk sayfadaki yazıları taslaklara atıp bir bakın bakalım yada default tema ile deneyin. Sorun bu olması gerekli. Heytbecom ne der acaba..

Heytbecom demiş diyeceğini :)

1 ay önce #
  9. heytbecom, eylultoprak, recnes ve attrib cevaplarınız için teşekkür ederim. heytbecom söylediğiniz başlıkta bir adet fazladan < div > varmış onu silince düzeldi. Yardımlarınız için teşekkürler.

1 ay önce #
  10. arkadaşlar aynı sorunla gene karşılaştım. kodlara da baktım ama bir sorun göremedim :S

1 ay önce #
  11. http://pastebin.ca/1080154

Lütfen.......

NOT: Eğer görsel metin editörünü hala kullanıyorsanız ben bir şey diyemeyeceğim. Eğer html editörde bu hataya düşüyorsanız lütfen ekstra kod kullanmayın. Ya öğrenin yada ne eklediğinizi iyi bilerek kullanın...

1 ay önce #
  12. heytbecom tekrar teşekkürler. Yazarlara Yazarken görsel metin editörünü kullan seçeneğini kullanmamalarını söyledim. Kullanıcı profilinden de bizzat bu seçeneği iptal ettim hem kendim hem de yazarlar için. yardımınız için tekrar teşekkürler sorunu yardımınız ile çözdük.

1 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.