WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Simpler:Press sürüm 3.1.3 inşaa 356 çıktı.

(6 mesaj(lar))
  • 4 ay önce recnes tarafından başlatıldı
  • recnes tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. WordPress 2.6 uumlu Simple:Press sürüm 3.1.3 inşaa 356 çıktı.

Güncelleme yapacak arkadaşlar, !!AMMAN DİKKAT!! Linkteki indireceğiniz yeni sürümün içindeki READ-ME-FIRST-V313.rtf dosyasını ya da http://www.recnes.com/pano/simplepress-panosu-surum-3-x/surum-313-insaa-356-cikti/page-1/post-4/#p4 linkindeki adımları okumadan güncelleme yapmasılar.

Bu sürümle beraber çeşitli güvenlik güncellemerli yapıldı ve en önemlisi dosya hiyerarşisinde değişiklikler oldu.

Bu yüzden bu sürüm için, eskisi gibi yeni dosyaları üzerine yazıp güncelleme yapma işlemi geçersizdir. Lütfen güncelleme adımlarını dikkatle uygulayınız.

Bu sürüme yükseltme yapacak olan arkadaşların dikkatine.

Şu an dil dosyaları ile ilgili problem yaşanmakta, çözümü hakkında bilgi beklemekteyim. Yükseltme yapacak olan arkadaşlara duyurulur.

4 ay önce #
  2. Recnes selamlar;

Tek başlık altına toplayalım mı bunları ;)

Sen düzenlemeleri yapıp yeni bir konu açarsan yada daha önce başka bir konudan devam edersen daha iyi olur diğerlerini kilitleriz..

4 ay önce #
  3. bu günkü ikinci mesajımı sistemin belli bir süre sonra mesajımı editlemeyi imkansız hale getirmesi yüzünden atmak zorunda kaldım, yoksa mesajımı editleyip notu altına eklemek istemiştim. Sağolsun birisi bu niyetimi yerine getirmiş :)

Bunun haricinde "Simple:Press sürüm başlığı" ya da "Simple:Press Güncellemeleri" adı altında güncellemeleri bir yerde toplayabilriz. İyi olur derli toplu. Ben de ona göre mesajlarımda sürümlere göre mesajlarımı yazarım.

4 ay önce #
  4. Tamam yeni konu açalım. Sen bütün hepsini orda topla altına da silinecek mesajların linkleri yaz kalanını ben hallederim. Basit tarafı bana kalıyor tabi :)

4 ay önce #
  5. Tamam ama artık sonraya kaldı bu iş. Şimdi uyku zamanı. Ben bi yere derlerim konuları da, nasıl haber edeceğim sizi?

4 ay önce #
  6. Eski knuların silinmesi ya da silinmemesi konusunda kararsızım ancak fazlasıyla eski olduklarından yeni konu ile ilişkilendirmeyi düşünmüyrum. Bence onlar öyle kalsın. Ancak bu konuyu kökten silebilriz. :) Bu konu dahil sonraki güncelleme haberlerini tek başlık altından devam edeceğim ;)

Bu arada ufak bir isteğim olacak Konu Başlığını "Simple:Press Forum Haberleri" olarak değiştirebilir miyiz?

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.