WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Kontrol Panelim Yok Oldu

(8 mesaj(lar))
  • 4 ay önce akala tarafından başlatıldı
  • akala tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Blogumu wordpress 2.5.1 sürümüyle kurdum. Şu anda ana sayfadan admin olarak giriş yapıyorum. Ancak kullanıcı adını ve parolayı yazıp giriş yaptıktan sonra karşıma bomboş bir sayfa çıkıyor. Hiç bir şey görünmüyor. Defalarca denememe rağmen hiç bir sonuç alamadım. Kontrol paneli neden görünmüyor, sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Daha önce açılmış başlıklara baktım, buna benzer bir konu göremedim.

4 ay önce #
  2. güvenli kipte çalıştırmayı denedin mi???

işin şakası, ftp den plugins klasörüne gir ve "son yüklenenden ilk yüklediğin eklentilere yani geriye doğru eklentileri birbir silerek sistemini de her defasında deneyerek giriş yapabilirsin" inancındayım..

veya tüm plugins klasörünü de silebilirsin çok fazla eklenti yüklemediysen veya kullanmıyorsan...

4 ay önce #
  3. Anonim
    Kayıtlı değil

wp-admin klasörünün içindeki dosyalardan silmiş olabilir misin?

4 ay önce #
  4. İlk defa mı kuruyorsunuz, daha önce kurup kullandınız birden mi bu hatayı alıyorsunuz.

4 ay önce #
  5. Wordpressi ilk kez kurmuyorum. Daha önce en az 20 kere kurdum. Bu nedenle kurulumda bir hata olduğunu düşünmüyorum Eylültoprak.

Ne eklentilerde, ne de diğer admin dosyalarında bir hata yok. Dosyaları dizinden komple kaldırıp sıfırdan yeniden kurdum. Ama yine çalışmadı.

Sonradan farkettim. Anasayfa görüntüleniyor ama diğer sayfalara ulaşılamıyor. Büyük ihtimalle sorun serverda. % 99 sunucu hatasından kaynaklanıyor.

Host firmasıyla iletişime geçmeye çalışıyorum ama bilirsiniz, hostu satana kadar canım cicim derler, parayı aldıktan sonra ise bulabilene aşkolsun.

Arkadaşlar ilgilendiğiniz için hepinize teşekkür ederim.

4 ay önce #
  6. Anasayfa görüntüleniyor ama diğer sayfalara ulaşılamıyor

Htacces hatası kalıcı bağlantıları güncelleyin. Admin girişi yapamama nedenide tema ile ilgili de olabilir bir eklenti de yapıyor olabilir.

Bir alt dizine wordpress kurup deneye bilirsiniz sunucu mu siz mi. Başka bir db üzerine kurun ama.. Eğer o siteye ilk defa wordpress kuruyorsanız silin yeniden kurun.

4 ay önce #
  7. Sorunun temadan kaynaklandığı fikrinde değilim. Çünkü temayı yaklaşık 1 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

Sorunun serverdan kaynaklandığı düşüncesine kapılmış olmamın sebebi ise, anasayfadan bazı yazılara tıklandığında explorerın server hatası olduğunu bildirmesi.

Örnek olarak siz de aşağıdaki linke tıklarsanız böyle olduğunu görebilirsiniz.
    http://www.tekintuzsuz.com/ingiltere-fransa%e2%80%99yi-somurgesi-yapmak-istemisti

Burada benim dikkatimi çeken bir başka nokta daha oldu. Bağlantı adresinde olmaması gereken %e2%80%99 tüfünden birtakım karakterler belirdi. Belki bunun da yaşadığım sorunla bir ilgisi olabilir diye düşünüyorum.

Eylültoprak, göstermiş olduğunuz ilgiye gerçekten teşekkür ederim. Eğer bu sorunun nereden kaynaklandığını çözer ve hatayı giderebilirsek, bundan sonra bu sorunla karşılaşacak olan arkadaşlara da ileride çok faydası olacaktır. Bu nedenle, açıklamaları elimden geldiğince açık olarak anlatmaya gayret gösteriyorum. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

4 ay önce #
  8. Az önce host sorumlusuyla iletişime geçmeyi başarabildim. Tahmin ettiğim gibi sorunun kaynağı sunucular. Serverlarına 2 gündür saldırı varmış. Meseleyi çözmeye uğraşıyorlarmış.

Neyse, işin güzel tarafı wordpress ten kaynaklanan bir hatanın olmayışı.

İlgilenen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.