WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Simple:Press Forum Haberleri

(14 mesaj(lar))
  • 4 ay önce recnes tarafından başlatıldı
  • travego tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. EylülToprak ile birlikte, yerelleştirmesini yaptığım eski adı Simple-Forum, yeni adı Simple:Press pano (Forum)olan eklentinin güncelleme haberlerini tek bir başlık altında toplama kararı aldık. Bundan böyle Eklenti güncellemeleri ile ilgili haberleri bu konu altından takip edebilirsiniz.

4 ay önce #
  2. WordPress 2.6 uyumlu Simple:Press pano (forum) sürüm 3.1.3 inşaa 356 çıktı.

Güncelleme yapacak arkadaşlar, !!AMMAN DİKKAT!! Linkteki indireceğiniz yeni sürümün içindeki READ-ME-FIRST-V313.rtf dosyasını ya da RecNes.com/pano linkindeki adımları okumadan güncelleme yapmasılar.

Bu sürümle beraber çeşitli güvenlik güncellemerli yapıldı ve en önemlisi dosya hiyerarşisinde değişiklikler oldu.

Bu yüzden bu sürüm için, eskisi gibi yeni dosyaları üzerine yazıp güncelleme yapma işlemi geçersizdir. Lütfen güncelleme adımlarını dikkatle uygulayınız.

Bu sürüme yükseltme yapacak olan arkadaşların dikkatine.

Şu an dil dosyaları ile ilgili problem yaşanmakta, çözümü hakkında bilgi beklemekteyim. Yükseltme yapacak olan arkadaşlara duyurulur.

4 ay önce #
  3. Eklenti ile ilgili dil dosyası sorunu çözülmüştür. Gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz. Bilginize.

Dil dosyasını indirmek için tıklayınız

4 ay önce #
  4. simple preesi yükledim ancak eklentiyi etkinleştirilmiyor hata veriyor

4 ay önce #
  5. Foruma dair herşeyi, veritabanı tabloları dahil silip burada yapılan açıklamalara göre kurulum yapmalısınız, eklentinin Wordpress sürümünüzle uyumlu versiyonunu kurduğunuza emin olun..

4 ay önce #
  6. SLiMBoY
    Üye

Türkçe dosyanın po uzantılısı lazım arkadaşlar. Nereden bulabilirim ? Bazı yerleri kendime göre değiştirmem gerekiyor. Mesela: "Alıntılayarak Cevapla" yı, Alıntı Yap gibi vs..

4 ay önce #
  7. Bana ulaşıp mail adresinizi verirseniz size gönderebilirim. Ayrıca değiştirilmesi gerektiğini düşündüğünüz yerler hakkındaki görüşlerinizi bana da bildirirseniz sonraki sürümler için bunları düzeltmekten memnuniyet duyarım. Böylece genel kullanımda da daha düzgün bir Türkçeleştirme sağlanmış olur.

Kimse mükemmel değildir ;)

4 ay önce #
  8. Selam. Bakındım ama bulamadım; SimpleForum için türkçe ikon paketi var mı? Bulamadığım için "three-en" paketini türkçeye çevirmeye başladım. Böyle bir paket var ise boşuna uğraşmış olmayayım.

3 ay önce #
  9. Önemli güncelleme..

Sürüm 3.1.3 inşaa 356 için dört dosyadan oluşan güvenlik güncellemesi çıktı. Aynı zamanda bu güncelleme ile birlikte sürüm 3.1.4 inşaa 357'ye güncelleme yapılmış oluyor.

Güncelleme yapmak için bu dosyayı indirip, paketin içindeki txt doaysadaki yönergeleri takip ediniz.

Yol haritasına göre 3.2 sürümü 30.10.2008'de piyasaya çıkacak. Ayrıca 4.0 sürümü hazırlıklarına başlandı. Ancak henüz çıkış tarihi belli değil.

2 ay önce #
  10. eklentinin anasayfasınıda belirtelim, madem tüm konular burda toplanacak:
    http://www.stuff.yellowswordfish.com/simplepress-forum/

1 ay önce #
  11. Simple:Press artık kendi sitesine sahip, ayrıca yakında 4.0 sürümü çıkacak kullanıcıların bilgisine ;) ( Doğal olarak dil dosyası hazır :D )

2 gün önce #
  12. mesela... ben temamın arayüzünde foruma yazılan son mesajları göstermek istesem nasıl bir çağırma yapmam gerekecek?

2 gün önce #
  13. Sadece sidebar widgetını temanıza eklemeniz yeterli ;)

1 gün önce #
  14. ıı :) şey. widgetsiz alternatifi var mı acaba?

1 gün önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.