WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

2.6'da Resim Ekleme Sorunu

(10 mesaj(lar))
  • 4 ay önce furkantastan tarafından başlatıldı
  • foreverlilya tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. Arkadaşla wordpress'i 2.5.1'den 2.6'ya yükselttim fakat bir sorun oluştu. Resimleri yükle diyorum ama yüklemiyor. Yani yüklendi gibi gösterip yüklemiyor.

İşte hataya dair bir resim:
    Hata

4 ay önce #
  2. Başka bir browserda deneyebilirsin. Firefox ta dene mesela bakalım yapacak mı.

4 ay önce #
  3. http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/6528?replies=24 başlığı okudunuz mu acaba?

4 ay önce #
  4. heytbecom'un attığı linkte eylültoprak'ın yazdığı mesajla sorunumu çözdüm.. teşekkürler heytbecom

4 ay önce #
  5. 2.6'da resim düzenleyicisi ile yuklediğim resimleri yazının sağına soluna alamıyorum. Bu konuda aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?

4 ay önce #
  6. Çöpe atılmış konu başlığına bakınız orada açıklamıştım..
    http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/6462?replies=9#post-31556

4 ay önce #
  7. heytbecom saolun cevap için.

4 ay önce #
  8. heytbecom siz cevabınızda profil'den zengin metin editörünü seçtiyseniz iptal edin demişsiniz.
    Yazarken görsel metin editörünü kullan
    sanırım bundan bahsediyorsunuz. Söylediğiniz seçenek aktif deilken hiç yazı yazmadım. Bundan önceki sürümde resmi yazının içerisine sağına soluna alabiliyordum ve profilimde belirttiğiniz seçenek de aktif idi.
    Aslında yeni sürümde resim düzenleyicisi daha güzel olmuş resmin buyuk hali için de bir yol verilmiş resme tıklayınca buyuk halini de gorebiliyorsunuz sonra resim altı resim yazısı yazma şansınız var. Resimleri upload etmek için FTP kullanmanıza gerek yok resmi resim duzenleyicisinden yükleyebiliyorsunuz (bende hala hata veriyor), facebook, flickr gibi foto paylaşım sitelerinden fotoğrafı çağırabiliyorsunuz v.s.

4 ay önce #
  9. Mutlaka css dosyanızda resimlerin hangi kodla ortalanacağı - sola yada sağa yaslanacağı yazmalıdır. Bu nedenle default temayı ve sytle.css dosyasını /* Begin Images */ ile başlayan satırdan sonrasını inceleyiniz.Benim görüşüm bu yönde.

burayı kastetmiştim... Resim ile ilgili yazı sadece bu var..

4 ay önce #
  10. anladım heytbecom yardımlarınız için teşekkür ederim.

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.