WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Siir Sitesi icin

(5 mesaj(lar))
  • 2 ay önce vannelle tarafından başlatıldı
  • vannelle tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. vannelle
    Üye

Merhabalar arkadaslar,

Wordpress de cok yeniyim deneme amacli suan localhost a kurdum cokda hosuma gitti.

Simdi gelelim soruma:

Arkadaslar ben bir Siir sitesi kurmak istiyorum ve bu sitenin bazi ozellikleri olmasi gerekiyor.

Ornek:

Uyele giris yaptiklarinda istedikleri katagorideki bolume siirlerine ekleye bilsin , Tema si bordo siyah karisimi tonlarda olsa cok guzel olur yorumlar onaysiz eklenme fonksiyonu olsun

vb. vb.

Acaba mumkunmu wordpress de boyle birsey

Yardimci olursaniz beni cok sevindirirsiniz

Calismalarinizda basarilar dilerim

Saygilarimla

2 ay önce #
  2. Üyelerinizi yazar olarak atadığınızda yazıları otomatik yayınlanır, yardımcı olarak atadığınızda sizin denetiminizden sonra yazıları yayınlanır, yorumların sizin denetiminizden sonra yayınlanması ise daha iyi olur..

Sık sorulanlar alanında Wordpress bilgileri başlıklarına bakınız..

2 ay önce #
  3. vannelle
    Üye

Cevabiniz icin cok tskler dediklerinizi uyguladim... guzel seyler buldum ama bir yerde takiliyorum kategoriler actim ama bir turlu uye girdiginde o kategorileri yazi ekleyemiyor.

ornek:
    Kendi Siirleriniz
    Alinti Siirler
    vb. vb. vb.

ana sayfa acildiginda menu de bunlar gozukuyor ama menuden bunlari tikladiginda hem okuya bilsin hem yorum yapabilsin hemide o bolume siir ekleye bilsin muklaka bir yerde bunun aciklamasi vardir ama butun siteyi alt ust ettim malesef bunu benzer bir sey bu;lamadim.

Yardimlarinizi bekliyorum

Saygilarimla

2 ay önce #
  4. Yazı okuma alanından sadece yorum yapılabilir, yeni şiir göndermek için yazar veya yardımcı olarak atanmış kişilerin yazı editörü alanına gitmeleri gerekir..

Yazı gönderimi için bu eklentide var..

2 ay önce #
  5. vannelle
    Üye

Sayin Canarkadas bunun cozumu yokmudur bu sistemde (wordpress) acaba? cunku bu sistemle yeni bulustum yukarida belirttigim gibi sayfayi girenler herhangi bolumu tikladiklarinda hem okuya bilsinler hemide siirlerini ekleye bilsinler.

Saygilarimla

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.