WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Hep aynı etiketlerin çıkması.

(7 mesaj(lar))
  • 4 ay önce hozkara tarafından başlatıldı
  • hozkara tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. hozkara
    Üye

Merhabalar.

http://85.17.200.84/~unaldi/cumali/ adresinde yer alan sitemde etiket problemi yaşıyorum. Sayfayı güncellememe rağmen hep aynı etiketler çıkıyor. Etiket bulutunu göstermek için aşağıdaki kodu kullanıyorum.

< ? php if ( function_exists('wp_tag_cloud') ) : ? >
    < ? php wp_tag_cloud('smallest=8&largest=22'); ? >

Etiket bulutunda rastgele etiket çıkartmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.
    Sevgiler.

Etiket bulutunda rastgele etiket çıkartmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.
    Sevgiler.

4 ay önce #
  2. hozkara
    Üye

Süre geçtiği için düzenleyemedim bu yüzden buraya yazmak istedim. http://85.17.200.84/~unaldi/cumali/?page_id=89 adresinde etiket bulutu sayfası yaptım. 150'nin üzerinde etiket olmasına rağmen 30'a yakın etiket çıkıyor. Etiket arşibvi sayfasında aşağıdaki kod ile etiket bulutu oluşturdum. Herhangi bir kod ile sınırlamaya gitmemiştim. Buna rağmen sınırlı sayıda etiket çıkıyor.

<? php wp_tag_cloud(''); ? >

4 ay önce #
  3. Etiket fonksiyonları. Ayrıca çoğu soru ve cevaplar Sıkça Sorulan Sorularda.

2.5.x versiyonundan sonrası için etiket bulutunu rastgele göstermek mümkün. Şu adresteki parametrelerden RAND kodu ile.

4 ay önce #
  4. diskjokey
    Üye

Sanırım çözümü aşağıdaki sayfada verilmiş:

http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/6345?replies=3

4 ay önce #
  5. hozkara
    Üye

Merhaba Arkadaşlar,

İlgi ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Sitemde simple tag kullanıyordum, sevgili diskjokeyin bahsettiği linkdeki sevgili eylültoprağın bahsettiği çözüm iişimi gördü.

Bu arada sevgili eylültoprağın vrdiği dmry'nin sitesideki kodlara bakmıştım ama çözüm oluşturmamıltı. Simple tag eklentisi ile işimi gördüm.

Tekrar ilgi ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu arada birşey sormak istiyorum.

Simple tag eklentisini kullanırken

< ?php st_tag_cloud(); ? >

kodu ile etiket bulutu oluşturduğumdas sitede "Tag Cloud" başlığını atıyor. Bu başlığı atmamasını nasıl sağlarım ya da formatını hangi dosyadan düzenleyebilirim acaba.

Teşekkürler.
    Sevgiler.

4 ay önce #
  6. hozkara
    Üye

Pardon sorunu çözdüm. Fakat mesajı düzenleme süresi geçtiği için aynı mesajda atamadım cevabı. simple-tags.client.php dosyasında 95. satırda çözümü buldum.

4 ay önce #
  7. hozkara
    Üye

Yardımcı olabileceği düşüncesi ile

< ?php st_tag_cloud('cloud_selection=count-desc&cloud_sort=random&number=50&title=<h2>Etiket Bulutu</h2>&largest=26&smallest=12&unit=px&maxcolor=#F7941D&mincolor=#152F4C'); ? >

Kodu ile yazıyı değiştirdim.

simple-tags.client.php dosyasındaki tm tag cloud yazılarını değiştirmeme ve başlığı < h4 > den < h2 > ye almama rağmen maalesef değişiklik olmaıştı.

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.