WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

header daki linkleri ortalama

(10 mesaj(lar))
  • 2 ay önce izmirlinihat tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli

Etiketler:

1. izmirlinihat
    Üye

sitemin üst kısmında bulunan sayfaların linklerini ortaladım ama üstüne gelince arka planda renk veren kısım hala eski konumunda yer alıyor

bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba ?

2 ay önce #
  2. Site adresini verirseniz daha kolay yardım alabilirdiniz. Büyük ihtimal o ortaladığınız bağlantıların CSS'deki durumuyla alakalı bir durum. a hover kısmında olabilir.

2 ay önce #
  3. izmirlinihat
    Üye

sorun

işte sorun bu

fare ile üstüne gidilen kısmın arkasında yer alan hover yanlış onun tam giriş yazısı üstünde olmasını ve o üstte bulunan sayfa linklerinin boyutunu da büyütmek istiyorum

2 ay önce #
  4. Bu başlığı okuduysanız bu vereceğiniz bilgide devlet sırrı değilse eğer lütfen şunları yerine getirin.

Tema Sorunları ve istekleri için
    İçerik:

1Temanızın adı
    2Kullandığınız Wordpress Sürümü
    3Temanızın orjinal indirme adresi. (eğer kendi üretiminiz değilse kendi sunucunuzdan veya dosya paylaşım sitelerine yüklenen temalar kabul edilmez.)
    4Sorununuz için forumda yaptığınız araştırmalar, araştırmalarınız sonucunda ulaştığınız başlıkların bağlantı adresleri. Konuyla alakalı ama o başlıklarda da sonuca ulaşılamamışsa da yazınız. (Eğer araştırdınız ve hiçbir sonuç alamadıysanız forumda arattırdığınız kelimeleri yazınız.)
    5Son olarakta yapılmak istenen değişiklik yada eklenmek istenen bileşen ve yeri yada temada görülen kayma - ilgili sorunları, temanızın resmini çekerek resim üzerinde işaretleme yapmanız. Daha sonra bunu konu içeriğine eklemeniz bizim için yeterli.

2 ay önce #
  5. izmirlinihat
    Üye

yazıları büyütme olayını da yaptım bir tek o arka kısımda fare ile üstüne gidilince beyaz olan yer büyütülmesi lazım onu nasıl yaparız ?

2 ay önce #
  6. izmirlinihat
    Üye

temayı msn den birinden temin ettim adı sanıyorum ki SoftwareHolicTR 1.1 bu konuda acil yardıma ihtiyacım var diğer detayları zaten bilmiyorum

altı üstü bir a: hover kodunda değişiklik yapılacak yardımcı olacak biri umarım çıkar

2 ay önce #
  7. Çok biliyorsanız yapın, bilmiyorsanız bize yardımcı olun yardımcı olalım..
    Ben nerden bileyim a:hover o tema da nasıl verilmiş. Atsam atılmaz satsam satılmaz bi cümle mi kurayım.. Style.css dosyasını açın a:hover 'larin hepsi ile oynayın hangisi tutarsa o zaman..

2 ay önce #
  8. izmirlinihat
    Üye

bilmediğim için burada konu açtım ama dediğim gibi tema ile alakalı diğer detayları bilmiyorum

resmi ekledim sorunum ortada ...

sayfa linklerinin üstüne gidince çıkan beyaz yer kısa ve görüntü o yüzden kötü onu büyütmek istiyorum

site adresi ya da msn verebilirim

2 ay önce #
  9. Vermeyin arkadaşım birşey. Başka bir forumdan yardım alın.

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.