WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Google Images Arama Sorunu

(8 mesaj(lar))
  • 2 ay önce ysn tarafından başlatıldı
  • gevv tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. Google images, site üzerinde ki resimleri tarıyor. Fakat çıkan sonuçlara tıklandığında, resmin olduğu yazı değil, sayfa gelior :( Şöyle daha iyi anlatabilirim sanırım ;
    örneğin aranan metin: wordpress
    bulunan sonuca tıklandığında www.siteismi.com/page/3 adlı sayfa geliyor. Yeni haber eklendiğinde yazının sayfa numarası değiştiğinden arama yapan kişi farklı yazılarla ve resimlerle karşılaşıyor. Bir kaç wordpress sitesinde arama yaptırdım onlarda www.siteismi.com/wordpress/wordpress-hakkinda olarak resmin olduğu yazı direk geldi. Bunun sorunu ne olabilir? Bizden mi kaynaklanıyor, yoksa googleden mi? Şİmdiden teşekkürler... Burda örnek bir arama var

Sorununuzun wordpressten kaynaklandığını bulursanız lütfen tekrar başlık açınız. Şu an ben bir sorun ögremiyorum. heytbecom

2 ay önce #
  2. header.php dosyasında resimde gösterilen script kodlarını silin
    http://img360.imageshack.us/img360/3569/adszgo7.jpg

aslında bu kod yararlı deniyor hit bakımından açılan sayfada google çerçevesi olmuyor ayfa tam açılıyor ziyaretci daha fazla vakit geçirebiliyor ilgili sitede deniyor :)

2 ay önce #
  3. Teşekkürler ama bu kodu biraz önce ekledik. Daha önce vardı sorun zaten :(

2 ay önce #
  4. Sorun sizden kaynaklanmıyor. Google Image arama yapısından dolayı bu tarz sonuçlar elde edilebilir.

2 ay önce #
  5. Diğer wordpress sitelerinde doğru yola yönlendiriliyor. Bu sorun başka sitelerde de olabiliyor mu? Giderilebilir mi?

2 ay önce #
  6. Her sitede oluyor. Dediğim gibi bu arama robotlarının sitenize girmesiyle alakalı bir durum. Google Image robotu ne kadar sık sitenize girerse resmin olduğu sayfa o kadar doğru olur. Bu sorunun en önemli nedeni budur. Büyük ihtimal yeni bir site yada yeni yazı yazılmaya başlanan bir site olduğu için bu sorunla kaşılaşıyorsunuz.

2 ay önce #
  7. tamam rugzo, çok teşekkürler.

2 ay önce #
  8. ben yalnış anlamışım sorunu :)

2 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.