WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

wp de E-posta ile yazma

(6 mesaj(lar))
  • 4 ay önce akrostis tarafından başlatıldı
  • baturica tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Hiç kullanmadığım bu özellik hakkında bir sorum olucak. Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

belirlediğim bir e-posta adresine mail attığımda yayına alan bu sistemde şöyle birşey olabilir mi?

Mail attığımda yayına direk almıyacak ve sanki yardımcı yetkili bir üye yazmış gibi onay bekliyecek. Bunu içeriği kullanıcının girdiği bir blogta admin kısmına girmeden bir form doldurtturularak, form bir eposta adresine göndrilecek, o eposta wp nin direk yayına aldığı eposta adresi olucak, bu şekilde kullanıcı yazma sayfasına girmeden direk yazı gönderebilmiş olucak ama ben direk yayınlanmasındansa denetimden geçmesini istiyorum. Sizce bunu nasıl yapabilirim.

4 ay önce #
  2. Ben sizin kullanıcınız olsam anında kaçardım sitenizden. Hiç bu kadar bürokratik işlemleri kaldıramam.

- İllaki admin kısmına girmek zorunda çünkü tüm seçme işlemlerini oradan yapmaktasınız. Ha wordpress 3.5 sürümünde hiç panele girmeden ana sayfaya yeni yazı gir dediğinde sizin temanızın şablonuna uygun yazı yaz panelindeki gibi bir menüler çıkarabilirse dediğiniz olur kesinlikle. Ama 3.5'e kadar beklemeniz gerekiyor.

- Farklı yolları var.
    1 yardımcı seviyesinde tüm yazılar onaya tutulurlar. tüm yeni üyelerini yardımcı yapabilirsiniz.
    2 mailden gelen yazılarda hiçbir görsel yada düzgün bir şey olmayacaktır ve hep bir kategoriye gidecekler. ve o mail adresini öğrenen biri mailinizi bombalamak kaydıyla sizin sisteminizide felç edebilir.
    3 prolouge diye bir sistem geliştirmişler teması bile var. incelmenizi öneriyorum belki işinize yarar...
    4 şimdilik aklıma bu kadar geldi...

4 ay önce #
  3. Biraz karışık gelmiş olabilir ama aslında mantık çok basit ve hiç bürokratik değil. Aksine kullanıcının rahatı ve işini kolaylaştırmak için düşünülmüş bir teknik. Çoğu zaman kullanıcı wp admin paneline aşina olmadıkları için nereye ne yazacaklarını bilmiyorlar ve dolduramıyorlar. bu yüzden basit bir formla halledebilir miyiz diye düşündüm. Oturup kod yazsan, veritabanına postu kendinde girdirirsin..

Yaklaşık olarak 1.5 yıldır wp kullanıyorum ve kullanmadığım özelliği kalmadı gibi, böyle bir özelliği olmadığını biliyorum ama kod bu, olmaz diye bir şey düşünülemeyeceği için sormak istedim. Belki bu özellik wp yaratıcılarına iletilirde 3.5 versiyona eklenir...

prologue yi araştırdım ama pek birşey bulamadım. Demek ki neymiş, bu sistemi kullanmıcaz :)

Yardımın ve vakit ayırdığın için teşekkür ederim....

4 ay önce #
  4. Burada bulunan eklenti işinize yarayabilir mi?..

4 ay önce #
  5. Canarkadas verdiğin linkteki sayfadaya ulaşılmıyor. Eklentinin direkt adresini verebilir misin?

Biraz önce bizde bu açılamayan sayfaları konuşuyorduk.
    Verilen Link aşağıdadir:
    http://www.wordpress-tr.com/forum/topic.php?id=3442

4 ay önce #
  6. Senin asıl amacın admin paneline kimseyi sokmadan yazı göndertebilmek. Bunun için düşündüğün yol mantıklı fakat ben sana daha amntıklı bir yol göstereyim. TDO mini forms.
    Bu eklendi ile üye olsun olmasın, ister onaylı, ister onaysız, istediğin kategoriye ya da seçemeli kategorilere yazıları gönderte bilirsin

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.