WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Otomatik Sürüm Yükseltme Hatası

(5 mesaj(lar))
  • 4 ay önce bilgin tarafından başlatıldı
  • bilgin tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Wp 'nin 2.5 sürümünü kullanıyordum ve karşıma 2 gün önce bu fotodaki gibi bişi cıktı ve ardından sürümü yükselt dedigimde işe şu fotodaki gibi hatalar cıktı ve en son bu fotodaki gibi devam etmemi yazdı, ancak aynı sayfa yeniden karşıma cıktı.. Bende ftp den sürümü 2.6 yaptım ama aynı sayfa gene karşımda Benim şimdi Ne yapmam gerekiyor 2.6 sürümü zaten şuan kullanıyorum yoksa bilmedigim bi sürüm daha mı var ? bu sorunu nasıl çözebiliriz arkdaşlar..

4 ay önce #
  2. Resimleri göremiyorum. imageshack.us adresine yollar mısınız. Benim kullandığım bilgisayar fazlası ile güvenli de :) Ya siteniz kapalı yada engelleniyor şuan..

4 ay önce #
  3. Bu birinci foto
    bu ikinci
    bu da üçüncü foto

4 ay önce #
  4. www.wordpress-tr.com adresinden Türkçe wordpress'i indirin. Phpmyadmin'den database'i onar yapın ve ftp'den indirdiğiniz sıkıştırılmış dosyaları açıp dosyaları tekrar üzerine yazdırın. ve tekrar site/wp-admin/upgrade.php ve site/wp-admin/update.php dosyalarını el ile çalıştırın.. Düzelmez ise tekrar görüşelim..

Ve elinizde güncelleme olmadan ki bir yedek olsa iyi olur ne olur ne olmaz. ;)

4 ay önce #
  5. ya warya 2 gündür cırpınıyordum dedigin gibi yaptım ama sadece phpmyadmin den taployu Onar dedim düzeldi..teşekkür ederim

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.