WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

kategori seçip ekleyince çıkmıyor konu ?

(7 mesaj(lar))
  • 4 ay önce reprobate tarafından başlatıldı
  • reprobate tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. reprobate
    Üye

merhaba.konuyu kategorilenmemiş başlığı altında gönderince (kategori seçmeden) konu görünüyor. ben film kategorileri kategorisi altında alt kategoriler oluşturdum (aksiyon , dram falan ) , dramı seçtim kategori olarak konuda ama ana sayfada sadece başlık çıkıyor başlığa tıklayınca da şu sayfa :
    http://pic1.resimupload.com/r1/thumb_565241934.GIF

4 ay önce #
  2. Burada ki anlatıma göre kalıcı bağlantı yapınızı bir güncelleyin..

4 ay önce #
  3. reprobate
    Üye

orayı okumuştum zaten , ben postname i kullanıyordum ama hata veriyordu burada sorduğumda index.php/postname yap dediler bir de öyle yaptım sorun çözülmüştü.Konu gönderdiğim zaman çıkıyordu.Ama şimdi kategori olayında böyle bir sorun çıktı.bu arada version 2.6 . sunucuma da söyledim bu durumu yazılım konusunda destek veremiyoruz dediler.

4 ay önce #
  4. Bir eklentiden olabilir, tüm eklentileri devre dışı bırakıp yazılara ulaşmayı deneyin, 2.6 Wordpress'e yüksetlme ile ulaştıysanız, yedeklerinizle geri dönüp yükseltme adımlarını yeniden yapmalısınız (sonuç vermesi biraz zor), yeni kurulum yaptıysanız Wordpress dosyalarınızı sunucunuza gönderip config.php hariç (644) tüm dosyalarınızın yazma izinlerini 755 yapıp yeniden kategori oluşturup deneyin..

4 ay önce #
  5. reprobate
    Üye

tatile çıkmamdan dolayı cevap biraz geç oldu ama bu dediklerinizi yaptım yine olmadı :(( eklentileri devre dışı bırakıp denedim ( imdbtag ve seo) olmadı , yazma izinlerini 755 yapıp yeni kategori oluşturdum o da olmadı..sorun ne olabilir acaba ? sadece ana kategori altında yayınlanabiliyor , kategorilenmemiş şeklinde standart olarak gelen kategori altında.

4 ay önce #
  6. site adı var mı yada söyleyebileceğiniz başka bir bilgi.

4 ay önce #
  7. reprobate
    Üye

www.divxarea.net site adı.
    gördüğünüz gibi anasayfada godfather filmi çıkıyor , onda bir sorun yok o kategorilenmemiş kategorisi altında (ben diğer diye ismini değiştirdim) , ama bir tane deneme diye örnek olarak film adı yazdım dram kategorisi altında hata veriyor kategoriye yada sayfanın en altında filme tıklayınca .

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.