Yeni tema
Yeni bir tema tasarımı yaptım arkadaşlar bir özelliği olmayan görsel açıdan sade olmasına çalıştığım bir tasarım. Kullanmak isteyenler için aşağıdaki linkleri ekliyorum.
Yeni tema
Yeni bir tema tasarımı yaptım arkadaşlar bir özelliği olmayan görsel açıdan sade olmasına çalıştığım bir tasarım. Kullanmak isteyenler için aşağıdaki linkleri ekliyorum.
FF'de sorunlu?
aynen, bakıyorum da resme benzememiş... örnek görüntü verelim bari...
Ayrıca tema hakkında hiçbir bilgi yer almıyor.
widget destekliyor mu?
hangi wordpress sürümüne uyumlu?
style css dosyanızda nedense temanın tanım bilgileri yer almıyor?
style.css dosyası tamamen ingilizce acaba temanın ingilizce versiyonu mu var?
Ana sayfada eklenen yazılar latince ve ingilizce
XHML Validation 'da 141 hata bulundu...
tema dosyalarınızda hover.js ve taber.js var acaba bunlar nerede kullanılıyor?
Bu dediğiniz özelliklerin tamamının düzeltimini yapmam için zaman ve bilgilenmem gerek, FF nedir, style.css başka bir tema dan alıp değiştirilme, bu konuda ne yapabilirim? widget desteklemesi için ne yapılmalı? XHML Validation'da ne demek 141 hata, hata sayısımı? veya bir cod mu yoksa hata numarasımı. Ana sayfada ki yazılar neden latince ingilizce olmasın mıgırca denen şeyi duymadınız mı? Öneriniz veya düzeltme tavsiyelerinizi düzgün ve açıklayıcı yazarsanız ben de anlar düzeltirim? örnek görüntü verelim bari derken verilen görüntü... görüntü çok dandik olmuş o görüntüyle tanınırsa aşırı dandik olur.
bu tema henüz ie uyumlu diğer tarayıcılarda bakarsanız iyi sonuç alamazsınız. Geliştirip daha iyi versiyonu için çalışıyorum öneri ve desteklerinizi beklerim.
Buradaki sorularınızı googledan ve forumdan arayıp öğrenin, olmadı konu açarak sorun, buradan yararlanarak nasıl konu açmanız gerektiğini öğrenin, burada bulunan tema paylaşımı konularını okuyarak dişe dokunur katkı nasıl yapılır öğrenip yeni konu (temada hata olmadan) açın..
Forum ve kullanım kurallarını okuyun..
Bu konu yeni mesajlara kapalı.