Site açıldıgında Virüs uyarısıyla karşılaşılıyor. Options tema kullanıyorum. Sürümü 2.3.3'ten 2.6'ya yükselttim. Ama Halen sorun devam ediyor bilgisi olan yada yardımcı olıcak varmı?
Site açıldıgında Virüs uyarısıyla karşılaşılıyor. Options tema kullanıyorum. Sürümü 2.3.3'ten 2.6'ya yükselttim. Ama Halen sorun devam ediyor bilgisi olan yada yardımcı olıcak varmı?
sitende hiç toplist varmı
delimaniaq
http://www.mydesign.gen.tr/myforum/forum_posts.asp?TID=1853
burayı okursan halledersın
İLyas Abi Sanırım HaLoLdu Çok SagoL. İndex DosyaLarını Temiz DosyaLarLa Degiştirince Sorun ÇözüLdü Gibi... ( Sende Olmasan ) :)
değişen hiç bir sey olmamış halen devam ediyor sitenizde virus ve bir an önce önleminizi alın yoksa google tarafından bu site bilgisayaranıza zarar verebilir yazısını görebilirsiniz arama motorunda
Dün gece sorun ortadan kalkmıştı. Bugün yine aynı problemle karşılaştım aynı düzenlemeyi bugünde yaptıktan sonra sorun hallolmuş görünüyor. Şu an bir uyarı almıyorum. İndex dosyalarına yerleşen scriptte kaynakta görünmüyor.
Bir ara hackerlar XSS açıkları ile istedikleri kodu yüklüyorlardı web sitelerine ve bu kodlar genelde virüs&trojan indirmek için kullanılıyordu.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.